| Andrei11067 a întrebat:

Recent am început să fumez in fiecare zi, fumez cam 2-3 tigari pe zi.Stiu ca este dăunător dar parca ai nevoie, nicotina aia te împinge să fumezi.
Vreau sa stiu 2 lucruri.
1. La 2-3 tigari pe zi cat de mult sunt afectat?
2. Ce metoda ar fi sa le las?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

2. Destul astfel încât să mori cu 2-3 ani mai repede mai ales dacă consumi grătar.

| BlackBriliant a răspuns:

Te lasi de fumat cu tinctura de pedicuta

| MPersephone a răspuns:

Acum sunt 2-3 tigari, dar in continuare ai putea sa ajungi la 2-3 pachete pe zi.
Nu e atat de greu sa te lasi daca esti la inceput. Un obicei se formeaza in 21 de zile, dar asta depinde si de cat de usor devii dependent. Nu fuma, inlocuieste tigarile cu gume sau alte obiceiuri care nu dauneaza. Nu e atat de complicat.

| Inna001 a răspuns:

Fumez de 5 ani si crede-ma pe cuvant ca 2-3 tigari pe zi o sa se transforme in 2 pachete pe zi. Cel mai bine te lasi acum cat poti. Pana si acele 2-3 tigari la un timp mai lung iti afecteaza organismul incet incet incepand sa se resimtă in activitatile zilnice. 100 g de carne pe gratar echivalează cu 100 de tigari fumate.Tot ce ne înconjoară ne dăunează. Daca nu reusesti sa te lasi macar incearca sa fumezi tigari cat mai slabe si sa nu crești numarul lor pe zi. O zi frumoasa!

| Andrei11067 explică (pentru Inna001):

2 pachete pe zi mi se pare exagerat, chiar și 1

| Inna001 a răspuns (pentru Andrei11067):

Probabil esti de o varsta destul de mica si evident nu intelegi dependenta de nicotina. Fumez 1 pachet pe zi in momentul actual si inca am redus numarul lor. De curand am imceput sa folosesc glo si chiar am reusit sa las tigarile uneori. Dar tu esti abia la inceput. Cel mai bine e pur si simplu sa nu fumezi deloc

| Andrei11067 explică (pentru Inna001):

Am 17 ani.

| Inna001 a răspuns (pentru Andrei11067):

Sa fumezi 2 tigari pe zi nu e dependenta. Renunța pur si simplu