| Rux2000 a întrebat:

Recent am observat ca am un dinte de jos ( 1 dintre acei de iepure laughing)) care pe jumatate (dea lungul [sus] ) îmi pare ca este spart nu ştiu cum sa explic am ca un fel de gaură in el si cand ma uit asa atent parcă este spart se vede o dungă dar cand dau cu unghia nu se simte ca ar fi doar întrun colt (coltul este In stanga iar linia in dreapta) nu cred ca aceea linie se trage de la colţul acela rupt dar totusi există vre'o sansa sa se spargă. Momentan nu am posibilitatea sa merg la dentis pentru ca m-am mutat de curând in Germania si nu stiu limba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Pai numai la dentist se poate rezolva problema ta. Fie aici în tară unde este mai ieftin, fie acolo unde poti merge cu cineva care stie limba germană. Posibil ca lucrarea sa dureze 2-3 zile; de aceea trebuie să iti iei mai mult timp pentru asta.