| andrei4242 a întrebat:

Recent au inceput sa imi apara niste cousuri care nu se sparg ( nu au varf ). Ce pot face sa scap de ele? Si un sfat pentru urmele rosi ramase pe fata... Creme, orice. Va rog funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Floricikmov a răspuns:

Incearca sa mergi la farmacie si sa iti cumperi ceva pentru cosuri. Sau uitate pe revistele de la Avon si cumparati o masca speliala pentru cosuri.

| KeZiki a răspuns:

Salut eu sunt la varsta de pubertate si ca sa scap de cosuri mi-am luat un sapun ceva mai tare si in fiecare dimineata dau cu un strat gros de sapun stau un 10 minute si se usuca si cad.

| andrei4242 explică (pentru KeZiki):

Cum adica cad? lol rolling on the floor Cum se chema sapunu? ( si pretu daca stii )

| KeZiki a răspuns (pentru andrei4242):

Mda. nu m-am exprimat cum trebuie. eu foloesc dove ( deaorece sunt cam sensibil la piele ) poate voua...

| Dutuuu a răspuns:

Cum se numește acel săpun? Eu lucrez intr'un mediu mai putin igienic. In foarte mult praf si mi se fac tot asa un fel de Coșuri fara vârf.