| bAndreea4 a întrebat:

Recent joia am baut un hell, vineri si sambata toata ziua nu am avut nimic, iar spre seara am avut doua atacuri de panica si frica. (Beau energizante de peste 1 an si 3 luni.) si luna trecuta tot aveam palpitatii si dureri de cap si ma gandesc ca poate sa fie de la ele. Am o frica si chiar vreau sa stiu mai multe. (+ intrebarea: cat dureaza ca energizantele sa afecteze corpul?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Energizantele nu sănt bune în nicio privință! Nu-ți dau nici "energie" nici altceva "bine"!

Normal! Că toate problemele de sănătate cauzate sănt de la Energizantele astea pline de cancerigene! și chimicale care îți nenorocescă! viața și sănătatea ta Man!

Ști? câți tineri!, minori! Adolescenți!, ajung prin spitale și mor! din cauza la Energizante! o groază de oamenii! mor de inimă, de ficat, de splină, le otrăvește sănătate, și viața! renunță la Energizante! la toate prostile! astea, dacă nu încetezi să-le mai consumi să-le mai bei, Doamne Dumnezeule ferește, o să ajungi grav de rău de la ele!

Nu te mai otrăvi Man! cu toate prostile! și chimicalele pline de cancerigene!

| Mindfulness a răspuns:

Anxietatea o ai și fără să bei energizante, ele îți amplifica stările emoționale deja preexistente.

| siriusblack98 a răspuns:

Sunt multe posibilitati dar adevarul in cazul asta iese la suprafata doar mergand la un doctor si facand niste analize sa verifici daca e totul ok. Asa ca variante poate fi din cauza energizantelor, poate ca energizantele doar au contribuit la o problema deja existenta sau poate ca n-are treaba cu energizantele dar noi nu avem de unde sa stim exact care din ele e corecta.

| Claudiu193729 a răspuns:

Cate energizante bei pe zi in general?, daca in fiecare zi 2 energizante fara sa faci pauza macar o zi, poți să ai anumite simptome chiar și durere in piept, deoarece că să iasă cofeina din corp trebuie să treacă ceva timp, de la 3 energizante pe zi in sus poți să faci exces de cofeina in corp și să ai anumite simptome precum dureri in piept, daca bei 4 energizante pe zi poți să ai simptome foarte neplăcute din cauza excesului de cofeina

| Kufu95 a răspuns:

Energizantele au cofeină, tu bând cofeină frecvent poți să ai simptomele pe care le ai tu.

| ReddY25 a răspuns:

Renunță la ele