| MightyHawk a întrebat:

Recent m-am apucat de miscare intensa datorita dansului industrial. Simt dureri toracice, mai exact in zona sternului si dureri ale ficatului. Mentionez ca nu fac mult sport si saptamana aceasta cred ca am cam bruscat corpul. Ce credeti? Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dany4 a răspuns:

Repaus cateva zile, si ia lucrurile incet, nu forta de la inceput, mai ales daca nu ai facut sport, organismal are nevoie sa se obisnuiasca cu efortul, altfel te distrugi fizic

2 răspunsuri:
| petrescuionut a răspuns:

Du-te la spital ai ceva la ficat datorita foratari si progresari stomacul te doare vomiti sau ai greata ceva? daca ai este si de la ficat du-te la medic pentru ca corpul tau cand ai facut acest sport si ai progresat acum s-a vazut defectele pe care le ai du-te si fate bine bafta

Răspuns utilizator avertizat