| Basina19 a întrebat:

Recent mi-am inceput viata sexuala.
Menstruatia imi ținea maxim 7 zile iar in a 6 a zi nu mai curgea atat de tare, aproape deloc.
Acum sunt in a 6 a zi si curge destul de mult ca in prima zi.
Ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dereglări hormonale, ce varsta ai? Mersi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Atat durata ca numar de zile, cat si cantitatea de sange menstrual eliminat pot sa varieze de la o menstruatie la alta fara ca acest lucru sa aiba vreo importanta sau relvanta. Ambele aspecte amintite depind pur si simplu de activitatea hormonala pe baza careia in uter se formeaza un ENDOMETRU care poate fi mai mult sau mai putin dezvoltat ca extindere, grosime deci ca si volum de tesut inglobat. Rezulta ca in urma destramarii unui endometru foarte bine dezvoltat va rezulta o cantitate mai mare de sange menstrual si de alte tesuturi asociate, ceea ce implicit va avea ca urmare cresterea numarului de zile necesare pentru a fi eliminata intreaga cantitate de menstruatie astfel formata. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Nu e nimic grav. Nu ai un ciclu regulat și probabil au apărut dereglări hormonale.