| sarmalutapicanta a întrebat:

Recomand cartea celor care doresc sa se elibereze de sclavia fumatului si de prostul gust al acestuia
21 Septembrie în Satu Mare
Citind celebra carte a lui Allen Carr AM inteleS ca Fumatul este adictie la nicotina si la drog,care atrage drept dupa sine si spalarea Creierului.
De fapt,adevarul este ca ODATA DEVENITI DEPENDENTI,suntem obligati sa ne obisnuim cu acel gust de fum mizerabil de tutun pentru a putea extrage doza aceea de nicotina si mai apoi sa umplem golul provocat de insusi NICOTINA, si intr-un final sa simtim sfarsitul unei neplaceri provocate de PRIMA EXTRAGERE DE NICOTINA SAU drog IN SANGE PRIN INTERMEDIUL PLAMANILOR.
Mai pe scurt oamenii au senzatia ca fumeaza pentru a se relaxa, pentru a se concentra pentru a scapa de stres,de plictiseala,si pentru a se regasi sAU pentru a,, COLORA,, anumite evenimente sociale
Din fericire Cartea contrazice toate aceste lucruri si ne ajuta sa intelegem mai bine toate iluziile pe care le avem in legatura cu acest viciu, si care are in mod realistic un gust oribil, si urat mirositor.Fiind ucigasul nr 1 pe planeta, NICOTINA este cea care provoaca dependenta, acel gol pe care il simtim cand ramanem fara tigari. DIN fericire aceasta dependenta sau acel gol fara valoare se poate vindeca IN cateva zile cu multa usurinta, cu o atitudine mentala corecta,neincapatanare si multa atentie la citirea cartii, nicidecum prin vointa si reclame anti-fumat.Recomand aceasta carte atat fumatorilor inraiti cat si fumatorilor ocazionali.
Fumatul este o placere pentru cei care le place sa traiasca in iluzii ucigase si o prostie omeneasca pentru cei inteligenti!
iata link-ul de pe care putem citi cartea online...MULT SUCCES!
https://liviabonarov.files.wordpress.com/......fumator.p d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Comunity a răspuns:

Multumim pentru link. Sunt sigur ca multa lume vrea sa scape de aceasta robie a fumatului. Eu personal am sa verific link-ul. O seara frumoasa

0 răspunsuri: