| DestinyDD a întrebat:

Recomandati-mi si mie niste pastile puternice,dropsuri care sa atenueze durerea de gat nimic din ce am incercat pana acum nu a avut succes adica:Strepsils,Decasept,Propolis C,Tantum am luat si Fervex siropuri si nimic, nimic tot ma doare de nici noaptea nu pot sa dorm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In cazul acesta trebuie sa mergi neaparat la medic ca sa iti prescrie un antibiotic sau un tratament adecvat.

| IMC90 a răspuns:

Strepsils Intensive. Ce ai luat tu pana acum sunt fix bomboane (inclusiv strepsils clasic, cu miere, cu menta s.a.m.d). Asta are si un medicament in el.
Fervexul e o prostie, ia Coldrex cold.
Nu lua niciodata mai mult de 1000 acetaminophen (paracetamol) + 1000 ibuprofen. Doza asta este pentru durerile de masea care nu cedeaza la algocalmin, deci daca nici asta nu functioneaza inseamna ca ai amigdalita pultacee.

| MMihai a răspuns:

Durerea în gât poate să fie rezultatul unei infecții / boli, mergi la doctor.

| onasis1961 a răspuns:

Încearcă un remediu băbesc:gargară de apă cu sare.
Sau:
http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/medicamente-pt-dureri-de-gat

| Holocaust a răspuns:

Din câte am încercat eu până acum(şi crede-mă, am încercat o grămadă), cele mai bune mi se par...Trachisept.

| DestinyDD explică:

Asa debuteaza raceala la mine cu dureri in gat puternice, nu-i nimic grav imi trece pana la urma dar mai greu. happy

Răspuns utilizator avertizat
| nico097 a răspuns:

IA spetolete sa vezi cat de bun e.

| DannaK a răspuns:

Fa-ti un ceai de ceapa si pune-ti la gat cartofi rasi cu otet...e babesc si scarbos, dar da rezultate

| MrMihnea a răspuns:

Du`te la un doctor ca ai incercat cam tot.

| HiONlOCK a răspuns:

Hexoraletten e cel mai bun