Daca te-ai saturat de situatia asta, de ce nu ai fost la un medic pana acum? Ti se fac niste analize (pentru helicobacter pylori) si apoi ti se da tratament.
Daca ti-e frica de medici, macar la farmacie du-te si cere un sfat! Si farmacistul iti poate sugera un tratament pentru moment care poate ameliora situatia.
Pai părinții meu spun ca nu e nimic, ca probabil m-am iritat la stomac. Ei așa fac mereu, pot sa fiu si pe moarte, ei spun ca nu e nimic grav -_- insa din câte stiu, mama a facut ulcer pentru ca are bacteria aia, h. Pylori. SI sora mea la fel.
Daca parintii tai au sunt cadre medicale, crede-i, daca nu, intreaba medicul sau farmacistul! Daca toata familia ta are probleme cu stomacul e posibil sa ai si tu o pedispozitie catre asa ceva. In orice caz, mai bine trateaza sa mergi la medic sa afli daca esti sau nu bine!
Poate lor le e teama ca trebuie sa dea bani pe medicamente. Intr-adevar, daca ai bacteria aia o sa ai nevoie de medicatie, dar e mai ieftin tratamentul asta decat o operatie in caz ca se agraveaza. Pana una alta, daca esti elev/student, ai consultatia gratuita si posibil si pastilele sa fie decontate partial sau chiar integral.
Hei, mai bine ai merge la un medic cat mai repede.
Nu sta asa, o sa fie si mai rau cu timpul daca nu afli ce ai ca sa poti remedia problema.