anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Reteta pentru regim. Am facut azi o ciorba pentru regim si doresc sa verific daca este bine! Nu m-am luat de pe internet, am facut-o din capul meu.
Am adaugat : Cartofi, Carne de vita, jumatate de ceapa, 1 ardel gras, 2 rosii, patrunjel, leustean, morcov. Le-am pus la fiert, iar pe la sfarsit am adaugat vegeta (2-3 linguri) si smantana. Atat! Am mancat, a iesit super buna doar ca ma gandesc vegeta si ceapa aveam voie pentru regim sa adaug? REPET : Toate au fost fierte, inclusiv si ceapa. Mentionez ca tin regim pentru ficat. Multumesc si astept raspuns. A, daca ceva din ce am adaugat nu e pentru regim, va rog sa ma anuntati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai voie sub nici o forma vegeta. Este extrem de toxica si regimul iti face mai mult rau decat bine. Ceapa fiarta, in cantitate mica, nu e periculoasa, mai ales daca ai grija sa pui totul (legume si carne) in apa deja fiarta (nu in apa rece sau calduta).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce caută smântâna?
Fără grăsimi. Cel mult smântână dietetică.
Pa, pa.