Vegeta este complet interzisa daca tii orice fel de regim. Aproape jumatate este alcatuita din glutamati care sunt extrem de toxici pentru ficat. Smantana este foarte grasa, dar daca ai mancat echivalentul unei lingurite pe zi (maxim doua) este ok.
Bună.
Ce caută smântâna, ea nu este grasă?
Cel mult folosește iaurt dietetic. Sare foarte puțină, în rest este în regulă. Alimentele gătite să fie strict fierte, coapte sau înăbușite.
Pa, pa.
Vegeta, sau orice alte condimente asemanatoare, nu sunt complet naturale si din cauza asta nu sunt sanatoase. Dar nu se pune problema in felul asta, adica nu "ce", ci mai degraba "cat". In dieta pentru o anumita afectiune, si in dieta pentru oameni sanatosi, moderatia este cuvantul de baza. Daca nu este prea multa sare sau prea multa vegeta, atunci nu ar avea de ce sa-ti faca rau. Intra pe profilul meu si vezi ce am scris eu, si cel care a dat raspunsul cu fundita despre acest subiect, intra si pe linkul postat acolo pentru mai multe detalii in privinta condimentelor artificiale.
Repet, nu ce, ci mai degraba cat, la asta trebuie sa fi atenta.
Da, pune iaurt sau chefir, pe sarmalute de exemplu se pune iaurt ca este mai "zdravan", dar in ciorba nu conteaza ce, ca se topeste. Smantana are 25-30% sau chiar mai multa grasime, iaurtul si chefirul au pana la 12%.
Vegeta contine chimicale.Renunta la ea.Atentie la cantitatea de smantana.Tot grasime este.
sarea...hmm eu stiu ca dauneaza vegeta e alcatuita si din sare deci si ea poate dauna.Cat despre rosii nu ai de ce sa iti faci griji.
Zic eu tu poti intreba si un medic ca sa fii mai sigura.
Pa ai grija de tine.
Vegeta si rosile si sarea nu dauneaza sanatatea asta o stiu eu ca si eu mi-am facut ciorba aia si nu mai ingrasat