| AvalohAlyn a întrebat:

Reușiți să aveți o alimentație sănătoasă? E cam greu in zilele noastre sa recunoastem

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca acum este greu,ce putem spune de perioada comunistă, când pământul era al statului, iar piețele si magazinele de profil erau goale? Cine dorește sa trăiască sănătos sa se mute la tara, sa-si cultive singur si bio pământul si sa locuiasca la casa nu la bloc. Dar, si cei care locuiesc in orașe au posibilitatea de a se hrănii sănătos deoarece sunt fermieri care cultiva legume si zarzavaturi bio, important este să-i cauți si sa te aprovizionezi de la ei.

| AvalohAlyn explică (pentru TamplaruAnisoara):

Am zis că e greu sa mai mancam sănătos în zilele noastre deoarece acum sunt foarte foarte multe tentații nesănătoase in magazine și multe produse, aproape toate sunt procesate și cu E-uri.Sa nu mai vorbim de industria fast food-ului și cea a dulciurilor care sunt în creștere.E greu sa te abții și să mănânci sănătos astăzi, mai degrabă alegi placerea gustului decât sanatatea.E valabil pentru toțisadAstea sunt vremurile.Si mie mi-e foarte greu să mă abțin de la produsele nesănătoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recunosc ca mananc cat 15

| AlexSalling a răspuns:

Nu.

| Demidol a răspuns:

Oricat ne-am stradui, e imposibil.
Chiar produse de baza au in ele substante nesanatoase. Si chiar daca vrei sa cultivi sau sa cresti ceva acasa, samanta sau hrana lor sunt deja tratate, nesanatoase.
Ca sa avem o alimentatie sanatoasa, ori schimbam regimul (polititc) ca sa nu mai importam toate gunoaiele, ori migram in tari unde se mananca sanatos.