Sedinte de reflexoterapie va rezolva problema fara atitea medicamente.Ai nevoie de minimum 6 sedinte ca sa vezi rezultate, si daca după primele doua sedinte te simti rau, sa nu te sperii si sa nu intrerupi terapia, deoarece organismul luptă cu boala si incearca sa scape de problemă. Apeleaza la un cabinet de reflexoterapie, esti din Bucuresti?
Remediu? Dar ceva analize ai facut? La doctor ai fost? Ce medicamente soro, ce tot spui acolo.
Tustii cei aia cistita? Deci ai infectie la vezica urniara si aia nu trece asa cu medicamente dupa ureche.
Deci mergi la medic iti ia urina, trimite la laborator, vede despre ce bacterie este vorba si apoi ti se da un antibiotic care o sa omoare acea bacterie.
Cred ca va trebuie sa iei antibiotic cel putin vreo 40 de zile, daca nu mai mult.
Tu intrebi lumea pe net ce medicamente sa iei.Pai mama ta normal ca n-a avut infectie,asta e,nu toti fac infectii.
Apoi cei mai important, dupa ce iei tratament cu antbiotice ce ti se da, cand termini, mergi din nou sa faci iar analize, sa fii sigura daca nu mai e nimic acolo.
Daca doctorul ala vraci la care ai fost nu tia trimis probe la laborator sa stbileasca ce tip de bacterie este zii tu, ca asa sunt vracii astia habar n-au de capu lor
Am vazut destule chestii de genul asta.Normal,sau de regula mai bine spus infectiile astea urinare ist provocate de o anume tip de bacterie, ca urmare cand mergi la doctor ia ala urina face pe loc un test si zice ai infectie si iti da antibioticul pentru acea bacterie comuna multor oameni la infectia asta.
Dar uneori poate fi o alta bacterie, ca urmare iei antibiotic degeaba ca nu moare aia asa cu apa de ploaie.
Conteaza f mult ca vraciul tau, scuze doctorul la care mergi sa il duca capu, iar tu sa comunici cu el.
Sa zic ai o infectie de care o fi si ti se da un atibiotic, tu incepe sa iei iar dupa asa vreo 5-6 zile ar trebuie ca efectele sa se vada,in caz ca nu se vad efecte,atunci contactezi medicu,ba omule nu se intampla nimic,iar ala trebuie sa te cheme si sa trimita analize la laborator pentru a stabili exact ce bacterie este si dupa sa stie ce antibiotic sa iti dea.
Cam asa stau lucrurile, infectiile nu se trateaza intreband pe internet, sau sa zica o alta persoana cea facut, ce medicament a luat, fiecare poate a avut altceva.
Deci mergi la medic, fa analize de laborator si afla.
Ce sa va fac eu daca mergeti la scoala ca la bal, imbracate, cu chilotii la vedere, doar-doar o pica vreun papagal in mrejele voastre? Cistita=frig, ti-au spus destui inaintea mea. Doctor si tratament serios. Sanatate.
1. Tu nu iei medicamente. Tu iei ceva care sa-ti amelioreze durerea. Trebuie sa iei ceva care sa-ti inlature infectia. Ia doar ce-ti recomanda medicul.
2. Imbraca-te si incalta-te calduros. Cistita se face de la frig. Baietii vad vara ce corp ai. Nu e nevoie sa suferi expunandu-te si iarna.
Eu nu sunt genul care sa iese din casă când e frig fara 2 perechi de pantaloni căciula în cap ghete în picioare ci ciorapi grosi sunt friguroasă rău