| Girly97 a întrebat:

Revin cu noutati. In caz ca nu stiati am fost muscata de catelul famileii sambata iar la urgente mi s-a pus pansament Omnistrip, mi s-a facut vaccin antitetanos iar la Matei Bals am facut antirabicul sambata si marti. Mai trebuie sa il fac sambata asta. Ma simt foarte bine, daca inainte nu puteam manca acum pot sa vorbesc, sa mananc si sa beau fara sa ma doara deloc fata. Daca a mai patit cineva ca mine, imi poate spune cat timp voi trebui sa fac tratamentul cu Omnistrip? As vrea sa ma vindec cat mai repede pentru ca saptamana viitoare plec la rude la tara. Deocamdata luni mi s-a schimbat pansamentul iar azi ma duc la control mai tarziu. Dar totusi ma simt foarte bine si ma bucur ca sistemul medical romanesc are foarte mare grija de mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur ca esti bine acum, dar poti intreba cand mergi iar la control cat mai dureaza tratamentul cu Omnistrip, poti intreba un doctor de acolo.Vindeca-te incet si frumos, ca asa e cel mai bine.Fiecare am vrea sa ne vindecam repede de ceva, dar toate la timpul lor intelegi? Bucura-te ca esti bine acum si lasa medicamentele sa-si faca treaba in ritmul lor, nu le poti grabi...Multa sanatate iti doresc si sa auzim de bine.