Durerea resimtita in momentul dezvirginarii depinde de mai multi factori printre care una foarte importanta este cea cu privire la morfologia "pasaricii" tale, deoarece largimea canalului vaginal poate sa difere foarte mult de la unul foarte ingust la unul suficient de larg in cazul in care fata se mast urbeaza constant intravaginal. Conteaza foarte mult dezvoltarea ta fizica, fiindca aceasta influenteaza de obicei decisiv marimea vaginului tau. De asemenea intensitatea durerii resimtite in momentul penetrarii si a miscarii de du-te vino a penisului in vagin, depinde de grosimea penisului, de experienta sexuala a partenerului, dar si de modul lui de a se comporta, de calitatea preludiului executat, etc.etc. Deoarece exista multe variabile care sunt atat de natura obiectiva cat si subiectiva, si durerea resimtita in momentul dezvirginarii poate fi de la atroce/insuportabila la una putin dureroasa sau chiar suportabila. Dar de obicei dezvirginarea de regula nu ofera nici placere (mai degraba durere) si nici senzatii de satisfacere. Ti-as dori ca tu sa ai parte de o dezvirginare usoara si placuta din moment ce iti pregatesti muschii vaginali sa devina elastici si relaxati prin mast urbarea practicata! Mult succes!
Este bine sa fiti virgina pana la casatorie! Dupa casatorie, chiar in noaptea nuntii puteti sa faceti contact sexual cu sotul dvs! Asa va incepe viata sexuala cu barbatul dvs. iubit si veti putea avea copii frumosi, sanatosi si puternici! Va garantez asta!
Si ce vor face daca in noaptea nuntii si dupa, reiese ca nu se potrivesc sexual deloc. Vor continua sa duca impreuna un trai anost, fara urma de satisfactie doar ca asa este "moral" dupa anumite percepte invechite? Hai sa fim seriosi, viata nu este o simpla gluma, o loterie, asa cum o considera unii.
Buna eu am 17 ani am avut contact sexual, trebuie sa fi pregătită, doare dar nu foarte tare suportabil este ok stai liniștita
Foarte rau! Primul contact sexual incepe de la varsta de 18 ani, mai ales dupa casatorie! Doar asa veti putea sa va nasteti copii frumosi, puternici si sanatosi!
Bine,stim ca copii sunt binecuvantarea Lui Dumnezeu, dar casatoria civila si religioasa, din punct de vedere legal si spiritual Dar din pacate trebuia sa te consultati cu parintii dvs., mai ales rudele dvs. cum este mai bine casatorita sau nu? Sa stiti ca copii nascuti in afara casatoriei sunt ilegitimi( nu v-ati facut cununia civila si inregistrarea copiilor la consiliu pentru certificate de nastere( actul de casatorie, certificatele de nastere si carti de identitate sunt foarte importante in viata omului) Va rog sa nu va lasati pentru binele dvs.sa traiti in pacat cu iubitul dvs!
ILEGITIM=NELEGITIM,Adica care s-a nascut in afara casatoriei,natural,BASTARD! asa e cum scrie in dictionar DEX! Nu e de ras! Copii nascuti in timpul casatoriei,este legal sa-si ia numele tatalui lor! Va sfatuiesc sa va casatoriti civil si religios ca sa nu comenteze lumea ca copii sunt bastarzi, copii din flori! Vorbesc serios ca am avut un coleg de la liceu, un copil crescut fara tata din mama necasatorita, colegii mei ii iau deradere copil din flori, un bastard! Este frumos asa? Ati inteles ce inseamna ILEGITIM?
anonim_4396 întreabă:
Basina19 întreabă: