Pare intr-adevar sarcina. Sangerarea de pe 27 e inalt sugestiva pentru o sangerare de implantare a sarcinii.
Testul Barza este foarte bun, dar pare facut prea repede si e neconcludent, probabil pozitiv.
Mai asteapta 3 zile (sau chiar 4) si fa un alt test neaparat din prima urina de dimineata. Cred caiti va confirma sarcina. Indiferent de rezultatul lui, trebuie sa te vada un ginecolog ulterior si sa faci si o ecografie.
Repeta testul de sarcina din prima urina de dimineata, s-ar putea sa fie vorba de o sarcina.
Pfff,inseamna ca ai toate sansele sa ai o sarcina. da fuguta la farmacie si mai fa-ti un test, daca se poate altul decat barza, sunt o multime
Buna.
nu stiu ce sa zic.nu sunt sigura daca exista o sarcina.dar daca spui ca ai eliminat sange.asta se numeste "insemnare"adica organismul te atentioneaza ca esti insarcinata.ca sa fi mai sigura,mergi din nou la farmacie, si cumpara cel mai ieftin test de sarcina, costa 5 lei, si e cel mai sigur si cel mai bun.te pup
Testele se incearca mai multe, in mai multe zile...si o vizita la ginecolog nu strica.
Doamne nici nu stiu ce sa zic... felicitari sau (brrrr)noroc
depinde de test poate fi bun dar chiar si cea mai mica linie poate fi adevarata. oricum ai cele mai mari sanse
Am avut si eu o asemenea situatie cu prietena mea si doctorul i-a recomandat testul Pinguin a zis ca este cel mai sigur! Bafta