anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Riscuri pentru incepere precoce a activitatii sexuale;
http://www.healthy.ro/......ina-2.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| madalina2727 a răspuns:

Bravo pentru articol.intr-adevar lumea nu e chiar atat de informata de se ajunge la atatea boli si sarcini nedorite. iar faptul ca tinerii isi pierd virginitatea de la varste cat mai mici arata educatia lor si lipsa implicarii parintilor in viata lor.eu personal am 18 ani si sunt in continuare virgina.de ce? pentru ca pana acum au fost alte lucruri mult mai importante pentru mine, si sunt, cum ar fi educatia, scoala.pana la 14 ani cel putin eu nu auzisem de sex prea multe.eram asa de preocupata atunci cu scoala sa intru la un liceu bun si acum sunt ocupata cu admiterea la facultate. vorba aceea,, toate la timpul lor".ma gandesc la ce o sa se intampla peste 10 ani?!? si ce o sa aleaga de viata acelor tineri care nu vor sti sa faca nimic in viata.si sincer acum te poti distra si simti bine prin alte feluri decat numai sex. poate nu gandesc eu bine dar consider ca o copila la 10-13 ani ar trebui sa se joace in continuare cu papusile si sa stie ce e aia rusine care in momentul de fata le lispseste aproape tuturor adolescentilor.

9 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Bravo!!!

| daniDeeDee a răspuns:

Bravo Alina!
hee hee

cami
| cami a răspuns:

Ce bine mi-a prins. Chiar voiam sa pun o astfel de intrebare, dar prin intrebarea ta am primit raspunsul dorit. Nota 10 happy

| Cryssy a răspuns:

Felicitari pentru ca ai postat acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa stie cei mici ce ii asteapta, pentru ca am inteles ca la scoala nu li se preda ce trebuie, informatii nu au de unde, asa ca, poate ca or sa citeasca si ei, macar sa mai lase un an, de la 12 la 13, 14.

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Bravo! era necesar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vi s-a parut deplasata postarea cu wc-ul? cred ca trebuie sa ne mai si relaxam si umorul este de folos, asa-i?

| byabb a răspuns:

Poi am facut in urma cu 11 zile. sad...

| rey a răspuns:

Interesant, din ce studii reies afirmatiile făcute acolo?
E mai mult articol-sperietoare...