| Cristian2003 a întrebat:

Rog seriozitate, am 14 ani si sunt destul de scund, iar oenisul meu are in lungime aproximativ 7 cm,am incercat de atatea ori sa dau "la*a",atunci cand stateam vreun minut simteam in gland ceva ce intr-un fel ma durea si ma gadila(o fi sperma?), fac un tratament de crestre cu hormoni de vreo 3 ani jumate,peste cateva zile fac operatie de varicocel fiindca am umflaturi pe testicule,sunt inegale,m-am gandit ca d-aia nu-mi da, aveti vreo sugestie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nenea, iti sugerez un consult cu parintii, ce ne spui tu este de neinterpretat.
Realizezi ca daca ne spui ca te "satisfaci"(in aceasta sectiune cuvantul pentru acea actiune nu este permis sad ) si simti ceva ciudat, este din cauza varstei, si a tratamentului pe care il faci, nu?
Adica, pe bune? Te "satisfaci" la 14 ani? Nu va inteleg deloc. Daca te "satisfaci" acum, te pregatesti ca la 25 sa faci ce?
Si plus ca "satisfacutul" la varsta asta nu este DELOC sanatos in cresterea organelor genitale. Deci practic te distrugi ca la 25 sa fii ce? Un dependent de "auto satisfacere"?
Ma astept sa vina "intelectualii" care "sustin" prin argumente si etc. ca "satisfacutul" este sanatos. Iar pentru ei le propun intrebarea: daca il incurajati sa se "satisfaca" de mic, morala copilariei mai exista? Cat de bine este sa iti amintesti la 40 de ani ca tu in loc sa iti petreci copilaria incercai sa te ascunzi pe undeva sa te poti "satisface"?
Unde mai este copilaria de altadata?

| Trandafyrol a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ce mare dreptate ai aici. Inainte copii nici nu stiau ce e aia sa te "Satisfaci", doamne fereste... plus, a insirat multe probleme intr-o sectiune.

| gaiba1 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Masturbarea nu are absolut niciun efect negativ, in afara de putina vinovatie dupa ce o faci, din cauza idiotilor ca tine. Cre(s)tin obsedat.

Un adolescent care nu se masturbe4za ori e pocait ca tine ori e infertil

| LPCTSTR a răspuns (pentru gaiba1):

Deci sa inteleg ca daca te satisfaci sexual este normal si moral pentru voi, ce sens mai are efectiv sa ai relatii sexuale cu o partenera?
Oamenilor, treziti-va!
Care idiot v-a bagat pe gat ideea ca masturbatul este bun?
Gresesti amarnic daca spui ca "satisfacerea" este "putina" vinovatie si dupa viata isi reia cursul normal.
Sincer, din partea mea puteti sa va "satisfaceti" pana nu mai puteti, dar sa vedem peste cativa ani, daca idiotul ala pocait de pe TPU a aspus ceva sau nu.
Asa s-a ajuns, din pacate, ca daca ai 14 ani, nu chiar 14, am vazut si copii de 9 sa te "satisfaci", pentru ca asa este la moda.
Si o alta intrebare: caror parinti dintre voi stiu ca va "satisfaceti"?

Numai tu si 1-2% din romani mai cred asa ceva, e si normal si moral, daca tie nu ti se scoala, lasa-i pe altii in pace si du-te la biserica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugestie in legatura cu ce? Ai insirat o multime de probleme, dar nu inteleg care este intrebarea.

| KillaNoFilla a răspuns:

Asteapta pana dupa operatie

| SSaleu20 a răspuns:

La 14 ani eram deja expertlaughing se vede ca ai prea multe jucarii si ca nu te joci cu ce trebuie