Nenea, iti sugerez un consult cu parintii, ce ne spui tu este de neinterpretat.
Realizezi ca daca ne spui ca te "satisfaci"(in aceasta sectiune cuvantul pentru acea actiune nu este permis ) si simti ceva ciudat, este din cauza varstei, si a tratamentului pe care il faci, nu?
Adica, pe bune? Te "satisfaci" la 14 ani? Nu va inteleg deloc. Daca te "satisfaci" acum, te pregatesti ca la 25 sa faci ce?
Si plus ca "satisfacutul" la varsta asta nu este DELOC sanatos in cresterea organelor genitale. Deci practic te distrugi ca la 25 sa fii ce? Un dependent de "auto satisfacere"?
Ma astept sa vina "intelectualii" care "sustin" prin argumente si etc. ca "satisfacutul" este sanatos. Iar pentru ei le propun intrebarea: daca il incurajati sa se "satisfaca" de mic, morala copilariei mai exista? Cat de bine este sa iti amintesti la 40 de ani ca tu in loc sa iti petreci copilaria incercai sa te ascunzi pe undeva sa te poti "satisface"?
Unde mai este copilaria de altadata?
Ce mare dreptate ai aici. Inainte copii nici nu stiau ce e aia sa te "Satisfaci", doamne fereste... plus, a insirat multe probleme intr-o sectiune.
Deci sa inteleg ca daca te satisfaci sexual este normal si moral pentru voi, ce sens mai are efectiv sa ai relatii sexuale cu o partenera?
Oamenilor, treziti-va!
Care idiot v-a bagat pe gat ideea ca masturbatul este bun?
Gresesti amarnic daca spui ca "satisfacerea" este "putina" vinovatie si dupa viata isi reia cursul normal.
Sincer, din partea mea puteti sa va "satisfaceti" pana nu mai puteti, dar sa vedem peste cativa ani, daca idiotul ala pocait de pe TPU a aspus ceva sau nu.
Asa s-a ajuns, din pacate, ca daca ai 14 ani, nu chiar 14, am vazut si copii de 9 sa te "satisfaci", pentru ca asa este la moda.
Si o alta intrebare: caror parinti dintre voi stiu ca va "satisfaceti"?
La 14 ani eram deja expert se vede ca ai prea multe jucarii si ca nu te joci cu ce trebuie