anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. Rog seriozitate. Am aproape 18 ani și am enurezis în special nocturn dacă beau lichide după ora 18. Și mai am la efort dacă râd mult. Vă rog frumos, cine cunoaște pe cineva sau chiar personal care suferă de această boală să îmi răspundă ce tratament a luat cu care s-a vindecat. Menționez că de la 7-8 ani iau un tratament medicamentos cu întreruperi de câteva săptămâni de la doctor și acum l-am întrerupt.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

Pățeam când eram mic. A dispărut complet pe la 12 ani.
Cică violența în familie poate să ducă la apariție acestei probleme.
Încearcă să dormi mai iepurește, adică nu așa adânc încât să nu simți când trebuie să mergi la baie. Nu știu, încearcă să-ți repeți înainte de culcare că te vei trezii dacă o să-ți vină să mergi la baie. Repetă-ți asta de câte ori este nevoie 30 - 60 de ori și există o mare șansă ca subconștientul să te ajute.