Cu siguranță medicul descoperă cauza. Mai ales daca faci si analize poate si o radiografie. Ca sa te lasi de fumat spui stop. E foarte greu dar e singura sansa. Ambiția! Ai luat strepsils? Eu asa iau si mai beau si ceaiuri fierbinti
Cred ca e o răceală și eu am avut fix acele simptome am tot 16 ani și nu fumez deci țigările nu au nici o legătură. când o să fie o boală care se trage din cauza țigărilor o să fie rinichii afectați
Albastru de metil pentru dureri. Nu sta ca nu e 100% sigur ca de la tutun ci poate fi o infectie care se transforma in ceva urat daca nu e tratata. "VOI face tot posibilul sa ma las de tutun, VREAU sa ma las". Eu pariez ca nu o vei face, stii de ce? Prin simpla ta exprimare arati ca esti un om slab. " VOI" face, cand? De luni? De pe 1? De la anul? stii de cate ori am auzit scuzele astea? Daca vrei ceva cu adevarat, NU VEI face, ci o faci, NU de Luni, de pe 1 sau de la anul, ci din ziua, minutul, ora, secunda respectiva in care iti doresti. Tatal meu fumator a ~ 2 pachete pe zi s-a trezit intr-o dimineata intr-o stare de rau si o "voma" neagra, scuipa ceva foarte negru. S-a speriat atat de tare incat a zis STOP, si-a aruncat pachetele de tigari la gunoi si din ziua aia n-a mai bagat tigara-n gura.
Am patit si eu asa ia o pauza, eu fumam la 10 ani si mi s-a pus un nod in gat si nu mi trecea deloc, m-am lasat si acum la 13 ani am inceput sa fumez iar si nu mai am treaba