Nimeni nu stie cu adevarat ce sanse sunt. Amandoi aveti probleme vizibile, tratabile, dar efectele tratamentului nu pot fi prevazute decat cu o marja de eroare. Uite, eu iti zic de exemplu, ca 60% dintre femeile care nu ramasesera gravide pana atunci, au reusit cu un anumit tratament. Din punctul meu de vedere ca medic, este un rezultat bun. Dar nimeni nu stie daca tu esti printre cele 60% sau printr restul de 40%.
Iti inteleg disperarea. Eu am 30 de ani si incerc deja de un an. Eu cred ca ar trebui sa luati in considerare inseminarea in vitro. Pare cea mai buna solutie pentru voi in acest moment. Stiu ca este o metoda scumpa si traumatizanta pentru femeie, dar nu cred c-a murit nimeni din asta, asa ca poate fi sansa voastra.
Sigur, inseminarea in vitro nu are reusite de 100%, dar este o solutie de incercat. Daca n-o faci, ai sanse 0, daca o faci, chiar si 10% sanse inseamna ceva.
Multumesc de raspuns dar am intrebat cateva feta care au facut inseminare in vitro dar nu au ramas insarcinate cineva ba chiar a incercat de 2 ori
Carmen133 întreabă: