| Deonyz a întrebat:

Rogg mult sa ma ajutati si sa imi raspunde-ti - eu in zi dimineata la micul dejun mananc doar ovaz fiert cu lapte si apa. fara sare fara zahar fara nimic mai mult. decat mai pun un pic de dulceata de casa o lingurita sau doua la mijloc atat... asta este in fiecare dimineata al meu mic dejun. deja timp de 3 luni... ma simt bine nu ma deranjeaza nimic si cu greuatea slabind odata. acum parca probleme nu mai am de acest gen. cum credeti este un mic dejun sanatos? este corect? pot folosi si alte alimente.? sau e in regula asa cum mananc si. cam cate calrii aproximativ ar fi. o farfurie de ovaz cu lapte fiert. va multtumesc si astept neaparat un raspuns pentru mineconteaza enorm de mult corpul meu si silueta imi fac griji de aia si am ajuns sa pun aceasta intrebare aici ca sa aflu pareri corecte caci stiu ca scrie pe net diferit si pana la urma nu mai pot intelege fac corect sau nu? va multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DDoctorita a răspuns:

Micul dejun e mancarea cea mai importanta a zilei! Incearca sa o variezi, pentru ca te vei scarbii tot timpul de acelasi lucru.

| amelicika a răspuns:

Bună dimineața.
Poţi slăbi în timp record dacă respecţi cu sfinţenie următoarele reguli :
Elimini băuturile carbogazoase din alimentaţie.
Faci gimnastică în fiecare dimineaţă şi seară. Minimum 20 de abdomene şi 20 de genoflexiuni + jogging dacă-ți permite timpul.
Pui accent pe consumarea fructelor și eviți dulciurile.
Nu mai mănânci absolut nimic după orele 18 :00, decât în cazuri excepționale, și atunci îți potolești foamea cu un fruct (portocală, măr).
Fiecare mic dejun trebuie să conțină cereale integrale combinate cu lapte degresat (în cazul în care mănânci puțin mai consistent, bei ceai verde/cătină).
Bei minimum 2 l de lichide/zi(de preferat apă plată/limonadă/).
Mănânci mai multe legume și mai puține alimente grase precum prăjelile, mezelurile, etc., etc.
Dacă nu încalci nici măcar una dintre aceste reguli, vei avea rezultate impresionante, vizibile într-un timp scurt!
Baftă!

| deliaoana123 a răspuns:

Incearca sa ai un mic-dejun variat...adica un ou fiert daca vrei si niste sunca (dar fara grasimi) putin cascaval..si niste legume, dar fara paine sau cu paine neagra. Dimineata poti manca asa ceva si pe langa daca mai vrei poti manca o jumatate de felie de paine cu dulceata. Mai poti schimba ceea ce mananci deoarece nu e prea bine nici daca mananci asta zilnic, ai putea o zi sa mananci ce ai spus tu ca mananci si o zi ce am spus eu. Daca vrei mai multe idei de mic dejun eu pot sa iti dau...deci daca vrei doar intreabawinking

| MihaiAlexZaharia a răspuns:

Cred ca ar face bine ca si dulceata de casa sa nu aiba zahar:

http://bunicel.ro/produs/magiun-de-prune-cu-nuca-si-menta/