anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rromii cum de nu se îmbolnăvesc de depresie? Eu nu am văzut niciodată un rrom depresiv cum e posibil așa ceva? PS nu sunt rasist e doar o întrebare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
59 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Sunt sigur că niciunul din cei care trăiesc pe stradă, dorm în frig, daca au o casă e vai de ea, cu șobolani și toate alea, n-au depresie. Sunt super fericiți.
Uită-te la link-ul ăsta: https://i.redd.it/ye069jkmobt11.jpg
Poate îi recunoști. Cu toții s-au sinucis. Cu toții au avut depresie. Depresivii își ascund depresia de cele mai multe ori.

| Bruno92 a răspuns (pentru valentingb):

Chester sad

| valentingb a răspuns:

PS: cu toții care ați răspuns cu "nici eu nu sunt rasist" sunteți rasiști, băgați oameni, indivizi, într-o categorie, de parcă gândurile, emoțiile, experiența de viață a fiecăruia nu contează.
Țigani. Negri. Albi. Chinezi. Așa sunt ăia, toți.
Greșit!
Unul singur dacă e diferit, și categoriile voastre se dovedesc insuficiente pentru a descrie persoane individuale.

| Bruno92 a răspuns (pentru Gabigabyi):

Floricica ce nume laughing

| AlexandruAdy a răspuns (pentru siriusblack98):

Ai nimerit-o pe asta,,

Da ăla Robin deși avea de toate bani faima absolut orice tot sa sinucis fiindcă depresia nu tine cont de statut

De fapt toți stăteau ok cu banii chester sa sinucis dintr-o trauma care la urmărit toată viața a fost abuzat, violat

| Frank51 a răspuns:

Sex de 3 ori pe zi.

| Bruno92 a răspuns (pentru Frank51):

Pai de aia se înmulțesc așa

| alina2k18 a răspuns:

Ba sunt si rromi internati prin spitale de psihiatrie cu depresie grava.
Nu prea ai cum sa ii vezi ca nu cred ca reprezinti vreo autoritate ca sa iti spuna fiecare rrom in parte ce boliwinking are.
Si depresia e o boala grava, nu inseamna doar tristete si o stare psihica nasoala.

| Bruno92 a răspuns (pentru alina2k18):

Ce mai înseamnă în afara de cele 2?

| aXy99 a răspuns:

De unde stii ca nu se imbolnavesc de depresie? Sunt si ei oameni...

| Bruno92 a răspuns (pentru aXy99):

Unii din ei

| aXy99 a răspuns (pentru Bruno92):

Unii, ca doar nu toti.

| Drkurt01 a răspuns:

Daca nu ai vazut nu inseamna ca nu exista.

Mă refeream că unii sunt oameni că ăștia numai oameni nu sunt

| Bruno92 a răspuns (pentru Drkurt01):

Corect happy

| aXy99 a răspuns (pentru Bruno92):

Si eu te-am aprobat.

Ok

| edit28 a răspuns:

Cu cat esti mai destept, cu atat esti mai trist.
Si invers.

| Bruno92 a răspuns (pentru edit28):

Înseamnă că prostii nu se îmbolnăvesc de depresie?

| EntertainYou a răspuns (pentru Bruno92):

Ba da, mai ales prostii. E o conceptie gresita ca numai desteptii au depresii. Ceva complet eronat, nu stiu cum e plin site-ul asta de astfel de pareri.

| AdelinaC a răspuns:

Sunt mai sociabili, traiesc in comunitati mari. Noi avem tendinta de izolare si nu interactionam cu atatea rude si prieteni ca ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred că fericirea lor laughing vine de la caracteristica de a face oricând și oricum ce vreau ei și de la faptul că nu-i interesează ce spun alții despre ei.
Și să fim serioși, cum poți să fii depres atunci când asculți manele, n-ai cum.
Dar îți spun că îmi amintești de cineva care zicea că nu a văzut niciodată un chinez mort. ))

| Bruno92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu știu mie îmi vine să mă sinucid când baga cineva manele mă întristează rău de tot. chinez mort ahaha

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bruno92):

Păi vezi? Dacă pe ei nu-i întristează manelele, ce ar trebui să-i întristeze?
Criza economică, oamenii cu boli care mor? Ei sunt triști că s-a stricat bujia de la cls, cumpărată de la Geani de la patru, ăla cu tatuaj în frunte să moară mama!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca:
1. Depresia nu este o boala, ci o stare. Gandirea din epoca de piatra a romanilor a clasificat-o fara motiv drept 'boala'
2. Rromii nu-s jeguri ca romanii. Ei nu-si dau aere de genii, nu sar fara motiv sa bata alte minoritati, si cel mai important, ISI VAD DE TREABA LOR.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RKBlue):

In sfarsit o definitie buna. Eu si cand nu aveam depresie eram catalogat ca 'depresiv' si batjocorit fara motiv incat pana la urma am intrat in asa stare. Automat daca iti vezi de treaba ta la scoala, inveti (pentru mine nu era mare lucru) toti sar ca "aoleo n-are viata, e depresiv si de-aia face asa" apoi dupa ce isi ia copilu' bataie de la analfabeti, "e trist ca e depresiv" si siiiigur nu de la cele 30 vanatai.

| Emma30555 a răspuns:

Oamenii simplii au alte instincte mai active, cum ar fi supraviețuirea. Omul mai evoluat are prea multe gânduri existențiale, vede probleme acolo unde unul care vrea doar sa mănânce ca ii este foame, nu vede. În plus comunitățile de oameni care au legături apropiate care stau în aceeași casa, comunica între ei, se sprijină în felul lor, nu se simt singuri și probabil e și asta un factor. Oamenii educați au pus mult preț pe intimitate, confort dar asta adus și la însingurare.