anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rubeola se poate face de doua ori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Doar in cazuri rare, cand persoana in cauza a facut radioterapie sau este din alta cauza imuno-deprimata. Virusul HIV, de exemplu, distruge tocmai celulele care genereaza anticorpii, si atunci organismul nu mai poate lupta nici cu cele mai 'slabe' infectii.

| Raniia a răspuns:

Rubeola este o boala contagioasa a copilariei pe care o faci o singura data.

| bulin a răspuns:

Nu

| yellowalien a răspuns:

Rubeola nu, varicela da.

| AstralConfessor a răspuns:

Odata faci rubeola si o data rujeola, par la fel...

Răspuns utilizator avertizat
| αnny a răspuns:

Nu cred.

| mesabbsta a răspuns:

Nu. Daca ai facut-o o data (de obicei in copilarie, dar sunt si cazuri cand apare la maturitate), a doua oara nu ai cum s-o mai faci, chiar daca intri in contact cu cineva care o are happy funda?

| blackwidow10 a răspuns:

Da, poti face numai in cazul in care prima data ai avut o forma mai usoara a rubeolei. Si a 2-a oara este ceva mai profund. Eu am avut de 2 ori. O data la 6 ani si respectiv 16. Bafta daca ai luat!big grin

| yoyomaster a răspuns:

Nu!