| justme2226 a întrebat:

S-a confruntat cineva cu papiloame sau negi în zona inghinală? Cum aţi scăpat de ele? Nu am vreo sensaţie de mâncărime, doar e o sensaţie de jenă când pun mâna acolo și erau câteva, acum sunt mai multe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Senzație asa se scrie, nu sensatie in ce limbă scrii?

| justme2226 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am scris greșit, se mai întâmplă!

| wildthing a răspuns:

Din ce am inteles, daca nu le cauterizezi, se inmultesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai hpv du-te la un dermatolog sa ți le scoată și nu mai pune mana acolo dacă ai asa ceva și întreții relații chiar și protejat ii poți transmite acest virus și partenerului/partenerei.

| justme2226 explică (pentru anonim_4396):

Cum să nu pun mâna acolo? Oamenii se mai și spală în zona aia și își dau jos părul pubian... Adică nu am cum să nu pun mâna.

| anonim_4396 a răspuns (pentru justme2226):

Răspuns corect happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru justme2226):

Nu se ia, poti sa te speli. oricum trebuie sa mergi curata la consult. Du te cât mai urgent la medic fiindcă unele tulpini pot fi cancerigene și o femeie poate sa facă cancer de col uterin din cauza hpv ului trebuie sa faci testul papanicolau îți va explica dermatologul toate demersurile. Și sa scapi de negii aceia fiindcă
Se vor înmulți și mai mult. Multa sanatate!