| Girly97 a întrebat:

S-a gasit sau credeti ca se va gasi vreodata un leac non-invaziv pentru astigmatismul miopic? Simt ca familia si prietenii nu au incredere in mine pentru ca port ochelari desi cu ei vad destul de bine. Stiu ca operatia laser ar fi singura solutie pentru a scapa de ochelari dar am inteles ca se face fara anestezie generala. Mi-as dori sa existe o metoda non-invaziva de a scapa de ochelari si de a primi increderea celor din jur... Adica doar pentru ca port ochelari asta nu inseamna ca nu puteti avea incredere in mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cred ca ai nevoie de un psiholog... sau sa iti schimbi anturajul. Sau ambele. Sa fim seriosi...

| Treaem24 a răspuns:

Fără supărare dar mi se pare o tampenie ca n-au incredere in tine ca porți ochelari si eu port si n-am pățit asa ceva

| Girly97 explică (pentru Treaem24):

Nu la asta ma refer ci la faptul ca am impresia ca parintii mei de exemplu sunt foarte protectivi cu mine la 20 ani din cauza ochelarilor, adica ei nu au incredere in mine ca vad binisor.

| Treaem24 a răspuns (pentru Girly97):

Eu am 28 port de la 18 si n-am. avut problema asta

| patrik986 a răspuns:

Exista lentile de noapte, le porti doar noaptea iar dimineata le dai jos si restul zile pana seara vezi bine fara ochelari si cu timpul scapi de ei deorece acele lentile remodeleaza suprafata ochiului, nu doare deloc.

| Girly97 explică (pentru patrik986):

Chiar sunt comode aceste lentile de noapte?

| patrik986 a răspuns (pentru Girly97):

Ai mai multe infromatii aici: http://www.optisan.ro/......opmiopiei/

| Girly97 explică (pentru patrik986):

Multumesc! happy