| Fallen1Angel a întrebat:

S-a lasat cineva de fumat? si cum ai reusit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| Loly_2054 a răspuns:

Exista medicamente sau pur si simplu poti sa te lasi prin vointa.Succes:*:*

| sherlynn a răspuns:

Sincer nOo m-am lasat si nici nOo prea vreau...
dar daca vrei sunt tot felul de site`uri care te ajuta:X

| J u s t a răspuns:

Aveam 13 ani când am inceput sa realizez ce insemna fumatul pentru mama.Intr'o zi i'am spus hotarât "stop!".
De ce fumezi?
Nervi, stres, suparare etc...
Incearca sa-ti impui asta...Cand vezi tigara sa te gandesti "Frâna!"
Sau incearca sa fumezi din ce in ce mai putine...cand vei avea perioade mai proaste iar vei fuma. Dar daca nu ai tarie de caracter nu vei reusi sa faci nimic!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!big grin
Parinti mei acum cativa ani fumau.Si chiar foarte mult pana cand au spus intr-o zi ca se lasa si asa a fost.
Vointa e cea mai importantawinkingDaca nu ai vointa nu reusestiwinking

| Lol_1641 a răspuns:

Daca ai "Ambitie" poti face orice! Eu am avut si m-am lasat de fumat cand am vrut! happy

| Bianca_4346 a răspuns:

Tata si fratemiu. Pur si simplu. vointa.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Vad ca iti place filmul Saw ( chiar daca nu are nicio logica cu intrebearea ta) laughing

| Drifterrd a răspuns:

Vointa vointa, ok teoria suna bine. Practic iti recomand sa iei ceva de rontzait sau guma de la farmacie cu nicotina. Atunci cand iti vine sa fumezi bagi o bombonica happy.
Stabileste-ti un obiectiv. cauta motive pentru care nu e bine sa fumeziwinking si cel mai important... apuca-te de sport. o sa-ti ia cheful de fumat happy

| Cubulets a răspuns:

Da tata s-a imbolnavit di cauza tutunului si doctoru i-a spus sa nu mai fumeze si el tot a mai fumat si atunci i-am luat pachetu si i l-am aruncat la geena

Răspuns utilizator avertizat
| DayanaDayana a răspuns:

Inainte sa ma nasc tata fuma mult dar sa lasat cand a trebuit sa ma nasc.si i-a venit greu pentru ca fuma cate 2 pachete pe zi

| NeverTheLess a răspuns:

Taica'miu. Din cauza banilor. A realizat ca mai bine face altceva cu banii aia decat sa ii dea pe tigari ( ajunsese la 2-3 pachete pe zi ).

| Petronela a răspuns:

Tata s-a lasat inainte de a ma naste pe mine.Doar din vointa s-a lasat.

| Alien a răspuns:

Eu am 3 luni de cand m-am lasat de fumat si din propria experienta iti spun ca nu vei reusi sa te lasi de tigari niciodata cu ajutorul medicamentelor sau dupa cum vad ca spun altii al site-urilor!
Gandeste-te, cu cat ai mai multi ani de cand fumezi cu atat te lasi mai greu, deci acu ori niciodata!
Bea multe lichide ceai, sucuri (nu alcool) poate reduce starea de sevraj cu pana la 50% deoarece scapi mai trepede de nicotina din sange!
Consuma mai multe dulciuri si fa sport!
Si nu te mai gandi la tigari, intodeauna daca te gandesti sa fumez, sa nu fumez, sa fumez. sa nu fumez vei pierde mereu si vei fuma!
Un lucru sa-ti fie clar de aici incolo nu mai exista tigari in lumea asta si tu nu ai fumat niciodata si nu stii ce este alea!
Intra si tu in randul nefumatorilor este mult mai sanatos!

PS: pv pentru mai multe detalii!

| RUMBURAK a răspuns:

Bunicul meu dupa 40 de ani si doua-trei pachete la zi. dintr-o data. dar acum trebuie sa astept 7 ani ca sa-l mai intreb cum a reusit.ca e cam rece...in ultimul timp.cu mine.cu toti de fapt.

| aney a răspuns:

Eu mi-am pus in cap ca e o provocare. De tipul, vrei sa vezi ca eu inving tigara? nu poate un pai sa imi dea viata peste cap, sa imi risc sanatatea, sa ma umple de riduri, sa imi inegreasca dintii, si sa ma faca si sa cheltuiesc mult... mi-am pus in cap sa inving eu. E totul de ordin psihologic. Am reusit, chiar daca dupa doua falimente. A treia oara am invins eu. De 10 ani nu mai fumez.

| cristina a răspuns:

Parintii mei
dupa ani buni
pur si simplu si-au spus
de azi ne lasam
si gaata cu ele

| dichi a răspuns:

Ai nevoie de foarte multa vointa dar inainte de toate trebuie sa stii care sunt etapele si cu ce te confrunti :) iti recomand sa citesti www.renunta-la-fumat.com. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ponturi din public pe www.help-eu.com

| TeoIonela a răspuns:

S-a lasat de fumat unchiul meu(fumeaza de la 12 ani si s-a lasat la 45 de ani->ajunsese la un pachet jumate-doua pe zistraight face happy, s-a lasat mamaia, a urmat tata(la inceputul sfarsitului de fumator mai tragea din tigara pe ascuns, apoi s-a lasat de tot), nasa mea tot asa, are doar o saptamana jumate de cand nu mai fumeaza si cam atat.Cum a spus si Bianca, vointa e pe primul plan.winking