| XmReVoX a întrebat:

S-a mai operat cineva la Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Iacob Chizac de strabism? Urmeaza in vara sa mă operez acolo. Cum sunt medicii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, eu. In 1986. Ala care m-a operat chipurile, mare doctor, aparea si pe la radio, colonel sau ce draq grad avea, le-a luat banii alor mei, m-a anesteziat, apoi nu mi-a facut nimic si m-a pansat la ochi. Si dupa o zi am plecat de la spital. Un an mai tirziu, am venit la Iasi, unde am fost pansat la AMBII OCHI timp de o saptamana dupa operatie, care a fost pe bune. Nici aia nu extrem de reusita. Din ce am mai discutat in ultima vreme, in Bucuresti ai niste clinici specializate fix pe strabism, unde se opereaza cu laser si fac treaba excelenta. Fa tot posibilul sa ajungi la una dintre ele.