anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-a vindecat cineva vreodata de aici prin autosugestie de anumite boli/afectiuni? daca da, cum ati procedat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De boli nu ai cum te vindeca prin autosugestie ci doar de dureri temporare.Cum e o durere minora sau mai putin severa de cap sau de masea.

| christos1234 a răspuns:

In procent de 90% conteaza ce gandesti si restul ce faci! Gandirea buna, pozitiva, si o viata fericita alunga toate bolile.

| edinech a răspuns:

Eu sincer nu, ca nu am avut de ce, dar am auzit de cazuri (din sursa sigura) de persoane care s-au vindecat.
Modul de procedare e simplu:iti scrii pe un carnetel/jurnal/foaie ce vrei tu si citesti ceea ce ai scris in fiecare zi.
Un exemplu:daca vrei sa te lasi de fumat ->textul pe care il vei scrie va fi ceva de genul:,, M-am lasat de fumat, am renuntat definitiv". Trebuie sa citesti textul in fiecare zi, pana ceea ce ai scris se avedereste.
Sper ca te-am ajutat, funda? big grin