| Hjärta_Skogens_1993 a întrebat:

S-o luăm cu începutul: tuşesc îngrozitor de urât şi nu-mi explic de ce. Fumez de 7 luni, ce-i drept, dar în comparaţie cu alte persoane, cele 7 luni sunt insignifiante prin urmare nu ar trebui să mă afecteze.
Aşa că mă întreb ce-aş putea face să scap de astă tuse, ( nu vreau să mă duc la medic)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Poti tusi de la pneumonie, sau de la gripa, nu neaparat de la tigari. Si eu am tusit anul trecut 1 luna de zile, desi nu fumez, dar mi-a trecut doar cu tratament de la medic. Pot fi o droaie de cauze. Du-te macar la o farmacista si spune-i ce simptome ai, daca tusea e seaca sau se rupe sa iti dea ceva sirop sau pastile, si daca nu ti se imbunatateste starea in cateva zile cu tratament trebuie sa mergi la medic. sau ai putea face pauza de tigari 1 2 saptamani sa vezi daca nu e e la fumat tusea.

| KodrutZ a răspuns:

Lasa-te de fumat inainte de orice altceva. Fumatul afecteaza diferit de la om la om, depinde de organism si de alti factori. Mergi la salina. Vrei nu vrei, ar cam trebui sa ajungi si pe la medic... mai ales daca nu rezolvi dupa 2-3 luni fara tigari si citeva vizite la salina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Tusesti de la tigari, lasa-te de tigari!
Trebuie sa mergi la medic, macar sa-ti faci o raza la plamani, sa vezi cum stai cu plamani si sa-ti dea tratament pentru tuse.
Te pup!