O toxiinfectie alimentara usoara de la un aliment alterat. Si eu fac destul de des pentru ca am o sensibilitate la alimentele vechi. Nu te scarpina pentru ca se poate infecta iar de la farmacie poti lua o tinctura alba care usuca bubele. Eu luam si peritol pastile si imi trecea destul de repede. Cel mai logic pentru tine e sa treci si pe la un medic pentru ca de priceput ne pricepem la toate, dar in joc e sanatatea ta.
Poti sa faci varicela a doua oara, nu e nimic neobisnuit in asta.
Dar poate fi si o alergie alimentara. Iti recomand sa te duci urgent la medic pentru a sti exact ce cauza are eruptia asta.
Mergi la medic, e singurul in masura sa te evalueze si sa-ti dea un tratament.
Poate ai varicela sau pojar sau cine stie ce boala... mergi fugutza la nenea doctorul
Va multumesc, maine voi merge la un doctor, nu cred ca este o intoxicatie alimentara, am avut destul de des de la oua, salam... dar trec in 2-3 zile, in schimb acum sunt asa de o saptamana...initial am crezut k este intoxicatie pentru ca au aparut 3-4 in jurul taliei. apoi au tot inaintat...solduri,picioare,burta...aiurea este ca ma mananca locul desi nu se vede nimic in piele cum scarpin(mangai) ca de mananca... apare basicuta
O sa merg maine la dermatolog...
E posibil sa ai foliculita.Cam asa se manifesta dar mai multe pete apar pe umeri si in zona decolteului. Dar nu e nimic sigur.Mai bine mergi la doctor.Succes:*
Este dermatita de contact, am si eu si azi plec la medic sa vad ce-mi administreaza