| billy69 a întrebat:

S. O. S. mi-au iesit pe piele. picioare, solduri, burta si maini (degete) basicute rosii, fara apa in ele, ma mananca locul si abia apoi iese, ce sa fie? mentionez k in copilarie am avut toate tipurile de varsat (varicela) sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O toxiinfectie alimentara usoara de la un aliment alterat. Si eu fac destul de des pentru ca am o sensibilitate la alimentele vechi. Nu te scarpina pentru ca se poate infecta iar de la farmacie poti lua o tinctura alba care usuca bubele. Eu luam si peritol pastile si imi trecea destul de repede. Cel mai logic pentru tine e sa treci si pe la un medic pentru ca de priceput ne pricepem la toate, dar in joc e sanatatea ta.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa faci varicela a doua oara, nu e nimic neobisnuit in asta.
Dar poate fi si o alergie alimentara. Iti recomand sa te duci urgent la medic pentru a sti exact ce cauza are eruptia asta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la medic, e singurul in masura sa te evalueze si sa-ti dea un tratament.

| zuzumic a răspuns:

Poate ai varicela sau pojar sau cine stie ce boala... mergi fugutza la nenea doctorul

| paul0013 a răspuns:

Consulta repede un medic... poate fi si o alergie dar si o boala

| billy69 explică:

Va multumesc, maine voi merge la un doctor, nu cred ca este o intoxicatie alimentara, am avut destul de des de la oua, salam... dar trec in 2-3 zile, in schimb acum sunt asa de o saptamana...initial am crezut k este intoxicatie pentru ca au aparut 3-4 in jurul taliei. apoi au tot inaintat...solduri,picioare,burta...aiurea este ca ma mananca locul desi nu se vede nimic in piele cum scarpin(mangai) ca de mananca... apare basicuta sad
O sa merg maine la dermatolog...crying

| DianaLostInDreams a răspuns:

E posibil sa ai foliculita.Cam asa se manifesta dar mai multe pete apar pe umeri si in zona decolteului. Dar nu e nimic sigur.Mai bine mergi la doctor.Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Te îmbarci frumușel și mergi de urgență pentru diagnosticare și tratament de specialitate.
Pa, pa.

| anonimus2204 a răspuns:

Este dermatita de contact, am si eu si azi plec la medic sa vad ce-mi administreaza