Este doar o scuza pentru a bea dar nu tine cu bautura. Ce ar fi sa ne imbatam sau sa ne drogam de fiecare data cand avem un esec? Nu invatam nimic din greseli asa. Nu beau si nu suport bautura si iti spun sincer ca nu suport nici oamenii care`si pierd mintzile de la bautura. Creierul uman este foarte complex si chiar trebuie sa-l intoxicam cu toate prostiile? Eu zic ca`i suficient sa fi puternic(mintal) iar cei care`s mai slabi de inger, recurg la bautura pentru "alinarea suferintei". Ps. "Men sana incorpore sano"
Nu, alcoolul pentru mine in momentul de fata are trei functii:
1. Antigripal: 100 de rachiu dimineata
2. Conversational: "Iesim la o bere?"
3. Just4fun: Cand tragi cate o betie de aiai cu bere si vodca prin tabere.
Dar ca sa imi alin suferintele... nu.
Da, dar doar temporar. Am fost mereu constient ca nu ma poate intrece, ca e o chestie psihologica slaba ce-mi ofera alta stare de uitare a unor sentimente, sau de a diminuiza starea de nervozitate. Nu e sanatoasa si e pentru cei slabi, dar trebuie sa stii cand sa spui stop. Nu ma intereseaza ce gandesc altii, de moment ce nu afecteaza pe nimeni acest lucru. Si pentru mine, mai mult de-o seara nu intretin aceasta stare.
@critic eu vara trecuta era cat pe ce sa-mi inec toate problemele in mare sunt sigura nu se mai "lipea" nici o problema de mine pe urma
Iar alcool nu beau ...mai repede imi dai otrava
poate o data la an sa se iveasca vreo ocazie la care sa beau o "gura " de vin sau bere ...in rest suc natural