| UnchiulRamiz a întrebat:

Sa fie ceva virus de îți provoacă diaree? Vinerea trecuta după ce am mancat în oraș o pizza cu sos grecesc și un suc Pepsi pe la ora 13, apoi un Mirinda kiwi pe la 14:30 spre ora 15 m-o luat diareea. Asa din senin, de 3 ori am fost. Am luat și Imodium. Sâmbăta nu am avut nimic, duminică noaptea am băut Ursus cu aroma de mango, mult nu o durat și o trebuit sa merg la wc. De 2 ori la rand am fost, pastilă nu am mai luat ca nu mai aveam. Nu mai am nimic de atunci. Acum are probleme mama de azi noapte și bunicul. Mama cand o avut covid cum manca o lua la wc, pana nu o luat Zirfos anul trecut nu și-a revenit. A mai avut probleme de atunci, anul asta parca tot luând Zirfos i-o trecut. Ar trebui sa cumpăr ceva de refacerea florei și eu? Și eu am trecut prin covid în 2020 dar nu a fost asa grav ca în ultima vreme cu stomacul. Gen rar aveam diaree de obicei, am mai pățit în decursul a 5 zile maxim, în 2 zile dintre ele sa fiu nevoit sa recurg la pastilă imodium.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| UnchiulRamiz explică:

Un energizant de beau azi poate sa îmi facă probleme? De regula nu consum, dar am dormit puțin azi noapte. Cred ca 1 sau 2 de am mai băut din 2019 incoace.

| andreidmbm a răspuns:

E epidemie de enterocolita in perioada asta, asa ca e posibil s-o fi captat si tu.

Enterocolita trece de la sine in aproximativ o saptamana, dar trebuie sa te hidratezi bine de tot.

| Lightning1997 a răspuns (pentru andreidmbm):

Daca respecti niste reguli de bun simt nu iei, sa ai o igiena buna plus mancarea sa fie proaspata. Plus ca a combinat atatea sucuri cu un aliment greu de digerat.

| andreidmbm a răspuns (pentru Lightning1997):

Aici e problema, ca a mancat in oras, si probabil nu au folosit in mancare tocmai cele mai proaspete si calitative alimente...

| UnchiulRamiz explică (pentru andreidmbm):

Asa cred și eu. De la sosul greces de la ei am mai avut diaree și mai demult. Poate și ingredientele cum spui tu sa fie rele calitativ sau cam statute

| andreidmbm a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Asta e cauza atunci. Oricum, hidrateaza-te cat de mult poti. Si eventual incearca sa mananci paine prajita, covrigei, biscuiti, sticks-uri, cam tot ce e mai uscat.