| Andrei200202 a întrebat:

Sa imi fac griji dacă ma doare capul, imi curge nasul, ma doare in gat si uneori imi vine sa tusesc? In gat ma doare de luni, dar mi-a mai trecut si acum sunt doar asa ragusit. Ma mai ia uneori o durere de cap.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sunshine123 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este să mergi la doctorul tău de familie pentru o consultație, să îi spui ce simptome ai iar el îți va scrie o rețetă. Nu îți fă griji cu privire la corona virus, virusul asta nu a apărut la nici un copil sau persoană tânără, tendința sa de a apărea este mai mare la oamenii vârstnici și cei care au boli pulmonare, fumează etc. deoarece sistemul lor imunitar este mai slăbit datorită vârstei, bolilor pe care le au, sau pur și simplu obiceiurilor pe care aceștia le practică. Pentru gât îți recomand să îți achiziționezi de la farmacie un tub de pastile de Tantum verde cu lămâie, sunt cele mai bune în tratarea durerilor de gât, eu și familia mea le folosim frecvent când ne doare gâtul. În perioada aceasta ar fi bine să folosești o mască ca să nu îți răspândești microbii, să ai un dezinfectant de mâini cu tine mereu și să te speli frecvent pe mâini cu apă și săpun, de asemenea evită să îți atingi fața, ochii, nasul și gura cu mâinile murdare. Dacă totuși nu vrei să mergi la doctor pentru că te sperie idea că ai putea fi infectat cu corona virus spune-le părinților să îți cumpere un ceai Hapciu de la Fares, îți desfundă nasul de grabă. Multă sănătate.

| Simpatic a răspuns (pentru Sunshine123):

Eu dadeam funda acestui raspuns!

| Alverto a răspuns (pentru Sunshine123):

Țin să te contrazic, 8-15% din cei infectați sunt copii.

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Hmm...

"Google search: coronavirusul se ia prin internet"

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da.

| Mihai4455 a răspuns:

Daca te doare capul fara sa îți curga nasul e posibil sa ai coronavirus, daca îți curge nasul e doar o raceala dar si aia e bine sa o tratezi