anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa imi zica si mie cineva cum pot scoate curentul din masea? Ca de la una ma doare toate maselele si nu mai stiu ce sa fac. VA MULTUMESC!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic stomatolog.

| doar.eu a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Iti dau niste sfaturi care ti-ar putea fi de folos:
-pune-ti o tigara in urechea din partea in care te doare maseaua; aprinde-o si se va fuma singura
-pune-ti un betisor cu spray in urechea respectiva( spray, nu parfum)
-daca durerea e foarte mare, ia un Ketonal (ai putea chiar sa faci un tratament cu Ketonal : e recomandat in general la curent)
-du-te la ORL.chiar daca te doare maseaua doar, durerea vine oricum de la ureche; doctorul iti poate da sfaturi mai bune
Sper ca te-am ajutat.

soothe
| soothe a răspuns:

Probabil, daca ai fi mai explicit ti-am fi de mai mult ajutor. Mergi la stomatolog sau pune-ti comprese cu sare incalzita. Poti mesteca unul sau cateva cuisoare (mirodenii). Apoi poti merge la stomatolog.

| spiridus_7223 a răspuns:

Da sunt Cateva IDEI Cu Tigara Merge dar nu are efect asa bun. Fa Un Corn din hartie sau ziar si dai fac dar sa fie foarte atenta sa nu te arzi sa ma rog. sau mergi la farmacie si ceri Ketonal este pentru Nervi de masea sau dinte. dar trebuie tu mai mereu sa stai la Caldura.ca din cauza frigului te doare dinit am si eu acceiasi problema Oare suntem frati:rolling on the floor))

| lacrima_4340 a răspuns:

Curent la masea nu exista, doar un dracusor de nerv care nu iti da pace pana nu vizitezi doctorul.Intradevar, poti incerca acele trucuri cu tigara, usturoi, sau Ketonal, dar v-a trece doar pe moment.Pe banii de la Ketonal ai putea merge la un dr. stomatolog.

| Kida_9103 a răspuns:

Stai la caldura sau ia o perna incalzesteo(la calorifer, la soba...)si tino pe partea unde te doare si ia si un algocalmin.

| Sarra99 a răspuns:

Ce sa fac daca am curent la masea