anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa ma duc la sala la 13 ani si jumatate?
Buna! Ma numesc Catalin si am 13 ani.Trag de fiare de vreo 3 ani.Am 1.72m si 80kg.Bicepsi si Tricepsi ia am mari...chair f mari(40-50cm). Ridic o greutante constanta de 5kg.Nu am marit-o si nici micit-o.La picioare fac exerciti cardio adic pe o bicicleta de vreo 3-4 luni.Am o conditie fizica medie nici prea buna nici prea slaba.Intrebarea mea este cum sa fac muschi la apdomen si pectorali? Sunt putin cam gras la burta dar la picioare sunt numai muschi deoarece am fost la tenis de camp de la 11 ani.La burta forma "patratele' o am... o vad putin mai jos de pectorali nu am grasime si se vad patratele. Ce ziceti sa ma duc la sala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Sfatul meu ar fi sa mergi. Eu pressupun ca tu ai totusi o conditie fizica de apreciat si nu are rost sa o pierzi.Cat despre burtica, eu cred ca se da foarte usor joc cu abdomene facute cu aparatele speciale de la sala.
Te pupkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 14 ani 80 de kg. Esti cumva obez?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai pectoralii mari din cauza ca tu esti graswinking Si eu am 13 ani si 2 luni si am 1. 74 cm Si am 55 de Kg.

| disturbed a răspuns:

40-50 in brat cu niste gantere de 5kg. faci misto de noi? =)

| elena0505 a răspuns:

Practicarea sportului de catre copiii dumneavoastra este necesara pentru ca favorizeaza o dezvoltare corecta si sanatoasa a structurii osoase, a plamanilor, inimii si a musculaturii. Servicii : * Partener de joc pentru tenis de agrement si mentinerea formei fizice. * Cursuri initiere pentru copii si adulti pe toata perioada anului, de luni pana duminica. * Pregatirea la nivel de inalta performanta pentru copii, junior si adulti in vederea participarii la turnee. * Racordari rachete de tenis * Pregatire fizica*
Preturi Vara
Copii- individual: 50lei/ sedinta
Adulti- individual: 70lei/ sedinta

Preturile nu includ si chiria terenului de tenis care poate sa difere de la o locatie la alta.
Pentru performanta va rog sa ma contactati pentru a va putea face o oferta personalizata.

Contact
Antrenor Daniel Dumitriu
Tel: 0768 990 136
www.facebook.com/antrenor.tennis