| yym a întrebat:

Să te asfixiezi sau să îți ții respirația este o metoda sigura și rapidă de a muri? Nedureroasă? Chinuie? Ce simți în acele momente?
Va rog mult, am mare nevoie de aceste răspunsuri!
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Simti ca te sufoci, desigur, si instinctul de conservare intra pe rol si vei incepe sa respiri. E atit de simplu. Nu mai bine ne-ai zice tu care e problema? Stai linistita, nu o sa te iau cu mizerii de genul ce frumoasa e viata si ca merita traita. Si eu am avut ginduri suicidale cindva, acum daca stau sa ma gindesc, intotdeauna e o solutie foarte facila de a scapa de chinul cotidian, insa cum as putea altfel sa vad in ce hal o sa mai decada rasa umana?

| KovacsB a răspuns:

Cea mai buna metoda este sa mananci iaurt si dupa sa bei bere rece.

| gabicoo a răspuns (pentru KovacsB):

Ce propui tu e sinucidere în grup. Moare toată familia ca după o intoxicație cu monoxid de carbon. laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa-ti retii respiratia, timp de 2 minute (120 secunde) si vei simti.

| ioana748 a răspuns:

Da,este chinuitor si nasol.
Ma gandesc ca ai ceva pe suflet de pui asemenea intrebare.
Dumnezeu sa te ajute❤️

| minrest a răspuns:

Nu, nu este nici sigura si nici rapida, a fost folosita recent pentru cateva executii in SUA si au fost probleme. Dar iti dau o metoda sigura, mai putin dureroasa si care nu face rau altora. Mai asteapte putin si ai sa mori de batranete. Viata este scurta.

| I0NUTA a răspuns:

Sper ca nu vrei acest raspuns pentru tine, ci pentru cineva care nu mai este.
Depinde cat timp iti tii respiratia. Dupa vreo 2 minute in care creierul nu este oxigenat, poti ramane cu sechele pe viata (ex. bebelusii care se nasc cu cordonul ombilical infasurat in jurul gatului) sau poti sa mori.
Da, este nedureros, dar al naibii de chinuitor.
Ce simti in acele momente? Nu stie nimeni. Cei care au murit nu pot raspunde la intrebare, iar noi nu stim.