| 1233354354467647647 a întrebat:

Sa va spun povestea mea.La finalul lunii februarie m-a mancat undeva sa merg in club ca mna asa sunt adolescentii.In urma acelei petreceri m-am trezit in urmatoarele zile cu o afta pe varful limbii. Dupa inca alte zile toata limba mi s-a albit si nu puteam sa mananc absolut nimic, ma durea limba la contactul oricarui aliment, ma durea in gat ingrozitor cand inghiteam si asa am slabit 4 kg.Am aflat ca am stomatita aftoasa si medicul de familie m-a sfatuit sa ma dau cu un spray Antiviral ce a facut sa-mi calmeze durerile si sa faca acele afte sa dispara.Acum totul e ok, pot manca, comunica, nu am dureri doar ca limba imi este in continuare alba.Ma frec cu bicarbonat in fiecare zi se face roz apoi daca o las cateva ore fara sa-i fac ceva se albeste din nou.Am facut doua analize la limba si n-a iesit nimic.Nu stiu ce sa fac ca sa dispara albeata de pe limba si d-aia va cer ajutorul.Tin sa mentionez ca am cumparat:glicerina boraxata,nistatin,tantum verde(desi nu are nicio treaba)spray antiviral, spray hexoral.As aprecia enorm daca mi-ar putea da cineva un sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Annamaria21 a răspuns:

Si eu am avut cam aceiasi problema, cumpara ti de la farmacie glicerina boraxata, pune pe un disc demachiant sau pe putina vata si da pe limba de 2-3 ori, si sa nu consumi sau sa nu bei apa cel putin o jumatate de ora, la gust e cam naspa, dar cel putin iti trece albeata in 2-3 zile, si costa in jur de 10 lei

| 1233354354467647647 explică (pentru Annamaria21):

Am sa vad in urmatoarele zile