Ai putea sa incerci sa te speli pe fata cu ceai de musetel mai exact cu un servetel sau un disc demachiant pe care l-ai inbibat in ceai si tampnezi
funda?
Aaau, ce poveste oribila, nuy stiu ce sa zic date in fiecare zi cu spirt pe fata si dupa ce ti se usca spirtul date cu crema de galbenele eu asa fac (adevarul ca eu am putine ) dar daca nu merge lasale asa pentru ca nu mai ai mult si o sa treaca si adolescenta iar cosurile odata cu ea, ignora ca cineva rade de tine, si an plus nu aspectul conteaza ci persoana care esti tu. ( si nu chiuli de la scl pentru asta nu are rost sa pierzi )
Nu te speria. Spalate cu sapun antibacterial.Cumparati un aloe fera first si date cu el in fiecare zi.Sti cum faci? 1)te speli bine pe fata (te freci bine cu apa)fara sapun doar cu apa apoi te dai cu aleo vera first nu cred ca sunt mai multe dar in caz ca sunt mai multe culori ia pe albastru.Trebuie sa ma crezi ca si eu am patit asta/
Am o solutie mult mai simpla decat crezi. Citind povestea ta am ajuns la concluzia ca nu ai ambitie pentru slabit. Alimentatia este vinovata pentru ca nu slabesti si pentru cosuri. Iti recomand sa incepi un stil de viata vegan( cauta pe internet daca nu stii ce inseamna). Am prietene(inclusiv eu) care au trecut prin asta. Asta e raspunsul, fa-te vegana. Nu e atat de greu pe cat crezi. Trebuie doar sa crezi si sa ai ambitie.