| AvalohAlyn a întrebat:

Sa zicem ca medicina actuala nu va mai poate ajuta sa ramaneti in viata (dau un exemplu/caz).La ce/cine apelati? Ce faceti in momentul in care simtiti ca doctorii nu mai pot face nimic? La ce mijloace de vindecare alternative apelati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| octa2021 a răspuns:

Sincer poate o sa râzi cand o sa citesti, dar te rogi la Dumnezeu. Au fost multe cazuri cand anumite persoane erau pe patul de moarte si doctorii nu mai puteau face nimic, iar rudele si pacientul (daca era constient) se rugau pentru sănătatea acestuia împreună cu un preot adevarat (care are o credinta puternica).
Practic o vindecare miraculoasa nu consta in citurea unor pagini in batjocora, cii trebuie sa crezi in puterea celui divin si asta este valabil pentru ambele parti.
Sper ca te-am ajutat, pana la urma toti suntem trecători pe acest pământ.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca medicina nu mai poate face nimic inseamna ca nimeni nu mai poate... poate doar propriu meu organism sa mai lupte si atat

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

La rudele mele.