| GOGAIE18 a întrebat:

Saalutare tuturor! Am o mare problema atunvi cand stau in pat si incerc sa adorm. Cand timp stau inca treaz, daca ma gandesc la felul cum respir, am senzatia ca nu mai am aer si respir pe gura dupa aceea pentru a inhala mai mult aer si sa incerc sa scap de acea senzatie. Dar asta se intampla peste ceva timp si parca ma si streseaza si nici nu adorm repede din cauza asta. Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog? Si daca stiti modalitati ca sa adormi mai repede le.as citi cu drag. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Gandesti prea mult, ia gandeste-te la 3 gagici goale care te leaga de un copac, sa vezi cum iti trec starile.

1 răspuns:
| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Ceea ce descrii tu pare a fi un atac de panica pe care ti-l provoci singur ca tu tot te gandesti la lucrul acesta.Incearca sa te concentrezi asupra respiratiei tale si inspira pe nas, expira pe gura si tot asa, poti sa si numeri in gand, 1-2, 1-2 si tot asa pana adormi.