| Pinguadi a întrebat:

Sal all am si eu o mare problema am 14 ani 1, 65 si 66-67 kg si nu imi place credeti ca as putea slabi 10 kg in 3 saptamana daca as face uramatoarele kesti:
1.As tine regim nu fooarte drastic dar fara saorma ciocolata seara mancat searaetc.
2.As face o ora de tenis plus alergare 1 ora exerciti 1 ora si iar alergare 1 ora.
As avea sanse sa fac ceva muski si sa dau ceva jos ca trebuie sa plec la mare si. nu vreau sa arat reu crying((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

E foarte scurt timpul. Dar sa iti dau unele sfaturi, daca tot te apuci de alergat.
1. cu 2 ore inainte de alergat nu mananci nimic
2. inainte, in timpul si dupa alergat bei apa din belsug.
3. 10 minute minim de incalzire inainte de alergare
4. respiratia e foarte importanta. Eu respir pe 4 timpi adica la primul pas respir, al doilea la fel, al 3-lea la fel, al 4-lea la fel. Apoi urmatorii 4 pasi expir tot asa, la fiecare pas cate putin aer expirat. E important sa fie putin, caci daca inspiri mult odata sau expiri mult odata, obosesti. Eu cel putin asa patesc.
5. echipament cat mai comod si de bumbac ar fi ok.
6. e clar ca nu vei putea alerga 1 ora continuu. Alergatul pare simplu, dar nu e chiar asa, mai ales daca esti incepatoare. nu te forta prea mult din prima, mergi pentru inceput si apoi continua cu mers mai vioi pana cand ajungi la o alergare usoara si tot asa. cu conteaza cat de repede alergi, conteaza cat de multi pasi faci.

In legatura cu regimul, renunta la saorma, ciocolata, prajeli, tot ce nu`i sanatos. Mananca salate, fructe, legume, tot ce e sanatos. Abtine`te sa mananci dupa ora 6 seara, sau daca mananci, ia un fruct, ceva. Nu te astepta sa pice kg cu una cu doua, e foarte greu sa dai jos, dar stii care e chestia... e mult mai important sa adopti un stil de viata sanatos. Scopul tau nu trebuie sa fie slabitul, ci traitul sanatos. Marea de acolo nu se muta, iar daca te chinui destul dai la un moment dat si alea 10 kg jos, insa apoi, daca te intorci la vechile obiceiuri, nu ai facut nicio afacere. Gandeste`te cum sa traiesti mai sanatos pe termen mai lung, o sa vezi ca daca reusesti asta o sa ai o multime de beneficii care se vor vedea si pe corpul tau si in sanatatea ta. Bafta

| dichi a răspuns:

Nu este deloc sanatos sa fugi atata intr-o singura zi. Alimentatia este cel mai important lucru cand vrei sa slabesti. Incearca un regim low carb, combinat cu miscare zilnica si fuga 15-20 de minute la o intensitate medie/ridicata pe timpi. Un supliment de slabire si ai sanse sa dai jos 5-10 kg inainte sa pleci insa partea cu muschii, e cu totul alta poveste:) Iti recomand www.cura-de-slabire.net ca sa te mai documentezi despre slabire. Bafta

| username_8290 a răspuns:

Si care e intrebarea?

In or`ce caz un sfat e sa faci tot ce poti, nu exagerat dar sa `ti dai silinta. nu neaparat pentru mare. pentru tine asa happy.

| Daiana_1431 a răspuns:

Muschi, asa repede nu poti face. Lasa shaorma si ciocolata si fa mai mult sport, numai bea lichide cu acid, mancare sanatoasa happy

| agrskate a răspuns:

Nu, n-ai sanse. Ai sanse daca alerge 2-3 ore pe zi si faci abdomene 200 pe zi. atunci da o sa se vada diferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. du-te la sala pana sa pleci la mare si vezi big grin