E posibil sa fii insarcinata si fara simptome, dar testele facute corect (adica din urina de dimineata, minim doua dupa data de 17) ar trebui sa fie concludente. Nu inteleg de ce te miri de asistenta medicala din Anglia, toata lumea stie ca ajungi foarte greu la medic. Eu de consultatie prin te; efon nu am mai auzit si nici nu cred ca are vreo relevanta daca medicul te intreaba prin telefon ce ai. Pana nu te vede fizic si nu te consulta, se cheama ca nu stie ce ai.
Poti avea chisturi fara dureri ca si alte dereglari mai mult sau mai putin grave. Din pacate, va trebui fie sa cauti un alt medic care sa te vada (eventual contra-cost), fie sa astepti pana atunci rugandu-te sa nu apara complicatii prea severe. Mai fa totusi un test de sarcina maine din prima urina de dimineata.
Nu esti insarcinata. stai linistita.Chiar daca nu esti racita se mai poat intampla asemeni intarzieri(poate din anumite cauze hormonale).Nu-ti fa griji.
Numa' bine!
Stresul face ca ciclul sa intarzie! Fi mai optimista si sa nu mai vezi partile rele! O sa vezi ca totul o sa fie bine!
Dereglare de ciclu: Femicur este 100% naturist, nemtesc, precis il gasesti si in Anglia, produs de Schaper &Brummer. In limba romana prospectul pe site-ul importatorului:
http://www.3f.ro/......?/page.php
Timpul iti da va un raspuns, chestia asta chiar nu am mai auzito la nimeni, si am auzit multe chestii, mai ales ca sunt in Romania
Chestia cu posibilitatea, unei sarcini, da, am auzit-o.
Dar in rest nu prea pot sa te ajut
Buna parerea mea este ca nu esti insarcinata cred ca este vorba de o dereglare hormonala. daca te ajuta cu ceva poti merge pe site asta sfatulmedicului.ro
Pai parerea mea e ca simptome oricum nu prea sunt pentru ca e prea devreme. Daca iti doresti eu iti urez mult succes si sper ca data asta sa fie cu noroc. In rest e complicat nu sunt doctorsi nu vreau nici sa iti dau sperante, nici sa le spulber; dar oricum ar fi tot vei reusi. Capul sus, privirea inainte si bebelusul va veni el pana la urma!