| MariaIoana a întrebat:

Sal all. S'au implinit 3 zile de cand am ochelari. Sunt pentru aproape, +0, 50 la ambii ochi. Mi s-a spus sa ii port la citit, mai ales la calculator si tv. Fac cum mi s; a zis, insa uneori simt o greutate in ochi... undeva deasupra pleoapelor. Daca ii port mai mult (adica cateva ore cat stau la calc sau citesc) am observat ca s-a intamplat sa ma doara fruntea straight face
Oare de ce? As fi vrut sa merg inapoi la doctor, insa sunt plecata din tara si nu ma mai intorc repede, iar acolo unde sunt cam nasol cu doctorii.
straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alexmircescu13 a răspuns:

Parta-i mai 'pe varful nasului', astfel incat daca privesti in departare sa nu te uiti prin ei. Durerile apar cand privesti la distanta prin ochelari, chiar daca e doar pentru o secunda, ochii incearca sa se adapteze si nu reusesc din cauza dioptriilor, supunand nervul optic la o solicitare prea mare.