| ediedi2009 a întrebat:

Sal am 14 ani si aproape de fiecare data cand ma ridic din pat vederea mi se incetoseaza si ma apuca durerea de cap stiti cumva ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Puffy_1082 a răspuns:

Da.ai lipsa de calciu si asta iti provoaca ameteli.incearca sa iei vitaminewinking asta e cel mai bine daca nu. du'te la doctorul de familia poate iti prescrie ceva.mai bine te duci de inainte.happy

14 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Lipsa de calciu si odihna

| Alasia a răspuns:

Patesc si eu, mama spune ca e lipsa de fier, esti anemic. trebuie sa mananci mai mult ficatel. Si eu am lipsa. pupici draga:*:*:*

| DanDannn a răspuns:

Da. Ai o zi proasta, sau probleme grave cu inima.

| RobbyE a răspuns:

Lipsa de calciu...

| Ana_6400 a răspuns:

Si mie la fel mi se intampla! Nici eu nu stiu, sa vedem ce raspunsuri primim big grin

| Geanina a răspuns:

Lipsa de calciu.si mie mi se intampla uneori;|

| Baton a răspuns:

Alimentatie slaba sau deficitara sau anemie.
fa-ti un control la medic si poate afli mai exact happy

| purplexfusion a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel...cred ca e o lipsa de fier ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeasi problema.De fapt toti avem aceeasi problema happy
Este din cauza reglarii presiunii din ureche, careia ii ia ceva timp.La ridicarea brusca, se intampla asta.
Daca nu e doar o ametire, atunci s`ar putea sa fie altceva...
Consulta un doctor happy

| Соlorful a răspuns:

Probabil vreo anemie temporara...nu cred ca e ceva grav, si eu mai patescwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa nu fie ceva grav ca o tumoare... Mai bine du-te la doctor!

| lovestoryofyou a răspuns:

Pai poate fi ceva si ce zice dya dar poate fi si din cauza ca iti vine ciclul sau poate ai vreo infectie sau conjugtivita la ochi...in fn cu ochii si capul e mai greu

| Bubbles_8156 a răspuns:

Si mie mi se intampla. intr-o zi m`am ridicat brusc din pat. nu am mai vazut nimic ma durea capul si am picat.
Bunica mea. din anii 66` laughing. zice sa stau prea mult la pc. sau vb mult la tell etc. si zice ca din cauza asta este.
Pe de alta parte mama zice ca e lipsa de calciu si ca trebuie sa iau mult calciu sau vitamine.

| sofya a răspuns:

Porti ochelari? poate sa f ie din cauza asta sau poti sa iei niste vitamine