| Maddapuiu a întrebat:

Am 14 ani si sunt ff slabă cum asi putea sa ma mai îngras pentru ca sunt foarte slaba. Help.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DjBl3ndar a răspuns:

Sunt si eu foarte slaba, si mananc orice, ba chiar si foarte multe dulciuri. Dar nici nu imi doresc sa ma ingras, imi place asa cum sunt. Mai bine sa fiu slaba decat grasa.

Iti propun sa nu incerci nu-s ce produse sa te ingrasi, daca o sa te ingrasi o sa iti doresti sa fi din nou slaba.

Eu spun ca esti frumoasa asa cum esti.winking

Sper ca te-am ajutat.Bafta!

8 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Ai putea sa te dezvirginezi si sa faci sex mai des, cu asta iti sporesti pofta de mancare si te ingrasi.

| benga94 a răspuns:

Incearca sa maninci ceva mai mult decit de obicei, vitamine dar daca iei vitamine nu le schimba de exemplu iei vitamax in jur de 3 luni la rind
degeaba iei o saptamana 2 nu si tot asa, o bromura de calciu in vena ar mai fi buna, sper ca te-am ajutat, succes.

| Soborigozaur a răspuns:

Pastile de ingrasat

| symonyk007 a răspuns:

Maninca produse de patiserie, de fast food, paste, lactate, daca nu incearca sa iei in fiecare dimineata o lingurita de zahar pe stomacul gol

| Aannooonniimm a răspuns:

Mananca mancaruri fast food si de patiserie!tongue

| Ciulin_Robert_1995 a răspuns:

Mananca fast-food ')

| nyko98 a răspuns:

Stiu prin ce treci. si eu am 14 ni si sunt tot slaba dar in ultima vreme am inceput sa mananc mai multe dulciuri si sa mananc si seara pe la 10 dar cred ca nu este cea mai buna metoda asa caa mai bine raman cum sunt. oricum eu sunt multumita ca am aproape 40 de kg decat sa am ca alte fete de varsta noastra vreo 50si de kg

| andreinaruto2009 a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi mananci mai multa carne si grasimi nu mai faci mult sport daca ai probleme medicale incearca sa le rezolvi sper ca am fost de ajutor'