| dendendenis a întrebat:

Sal.Am 15 ani si 3 luni, 1, 70 m si 66 de kg. Credeti ca sunt gras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| raresbarbier a răspuns:

Da

| akadeaa a răspuns:

Nu esti bine, oricum te mai inalti

| Pufffx a răspuns:

Nu pentru ca esti destul de inalt daca te consideri "gras" fa niste sport, sala, sau acasa niste abdomene extensi flotari genoflexiuni etc... Dar eu nu cred ca esti gras l 1.70 si 66 de kg poate esti mai solid da nu gras.

| StayChill a răspuns:

Eu am 11 ani, 1, 56 si 47 de kilograme.Fratioare,nu esti gras!

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Nu dar daca mai pui s-ar putea sa fii.

| Lorena_2784 a răspuns:

Ar trebui sa slabesti 6 kilograme ca sa fii normal
*(din inaltime se cade 0, 10)

| DaftPunk a răspuns:

Esti cel mai gras baiat pe care l-am vazut!

Hey, voi trebuie sa invatati.Va faceti probleme la cum aratati mai incolo, peste cativa ani.Pana atunci, mentine-te-n forma laughing

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna! La 1.70 m, 15 ani si 3 luni, si 66 kg, nu esti foarte gras, esti plinut.Dar la inaltimea ta ar trebui sa ai 60 kg.Asa ca daca vrei sa arati suplu, adica la greutatea perfecta, mai slabeste 6 kg daca poti.De fapt, asa este la femei.Cred ca la baieti este altfel, asa ca parerea mea este ca esti foarte bine la 66 kg.Bafta!

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Din punct de vedere al masei esti ok. Insa daca tu vrei sa mai slabesti, apuca-te de sport. Mergi la un sport gen fotball, sau faci de capul tau. Alearga + genoflexiuni + abdomene.

| TDman a răspuns:

Nu, esti. aproape bine. De ce? Kilogramele, trebuie sa fie aceleasi, cu numarul de centimetri pe care ii ai peste un metru. Daca ai 1, 70 ar trebui sa ai 70 kg. Daca ai 1, 85 ar trebui sa ai 85kg... mai mult sau mai putin, nu trebuie sa ai fixwinking

| lolyanna a răspuns:

Nu esti gras, poate doar plinut.Dar acum mai conteaza si oasele... poti sa ai oase grele sau oase usoare.Am o prietena care are 59 de kg si arata mult mai slaba.

| Kimmy22 a răspuns:

Salut! Esti NORMOPONDERAL. Ai o greutate normala pentru inaltimea ta.
Cel mai bine este sa iti mentintii greutatea.
Sper ca ti-am fost de folos! :*:*