| Dominicc a întrebat:

am o intrebare in numele cuiva, sau o pun chiar in numele meu!

am o ruda care are o varsta de vreo 40 de ani, are probleme cu circulatia sangelui in picioare.

nu poate sta mult in picioare ca o apuca dureri. Ajunge acasa si cineva apropiat o maseaza pentru as reveni.

ii amortesc picioarele si are dureri. i'au aparut si varice.

la ductor i'a zis ceva de o operatie dar momentan nu; i pregatita si nu are nici bani acum.
ce alifii ziceti ca ar fi bune?
sau ceva pentrru masaj mai bun.
in gandul meu stiu ca, cu timpu o sa ajunga mai rau decat acum... pentru ca, cu picioarelele e grav.
astept raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| proffessor a răspuns:

Lioton gel si/sau Devaricidwinking

| maria135 a răspuns:

Peretii venelor sunt slabiti.pentru munca sa poarte ciorapi subtiri cu elastan 20%. acasa dus altrnativ rece-cald incepe cald dela degetul mare pana la genunchi si se intoarce pe partea laterala deget mic.acasa picioarele 10minute pe o perna ma sus apoi periaj cu o perie de jos in sus. tablete extract de castan comestibil sunt plafar+crema.cauza poate fi ereditara.