| doina8 a întrebat:

Sal.Am o intrebare. In primii 1-2 ani menstruatia vine regulat sau neregulat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| missouri a răspuns:

Depinde de organism.
La inceput, este normal sa vina neregulat pentru ca organismul tau nu era obisnuit si de aceea. Dar, cu timpul iti va veni regulat, in fiecare luna si asa o sa poti "calcula" si tu data menstruatiei.hee hee
Si stai linistita, ti-am mai zis, nu vine regulat. S-ar putea sa nu-ti mai vina o luna, doua.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pupici.:*

| biancagandac a răspuns:

In general ar trebui sa vina regulat. Nu e foarte grav insa daca intarzie 1-2 zile in primii ani. Asa am patit si eu. In timp insa, daca totul este ok, vine la timp!

Daca nu esti insa convinsa, mai bine te-ar consulta un doctor!

| MoreTime a răspuns:

Pe banda rulanta
big grin

| Kitty a răspuns:

Neregulat, poti sa ai itarzieri si de cateva luni.

| deea_2417 a răspuns:

In primi este normal sa vina neregulat dar depinde de organismhappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde, la unele fete vine regulat, la altele neregulat. Totusi, mentruatia neregulata in primii doi ani nu e ingrijoratoare.

| Daria a răspuns:

Mie mi-a venit regulata de prima data.Prin ianuarie am avut prima menstruatie si de atucni tot regulat imi vine.Ma consider destul de norocoasa din punctu asta de vedere.PS:am 13 ani
:*

| Monycina a răspuns:

Vine neregulat... :-s si mie imi vine la fel... uneori asa, uneori in alta zi