| Itstimetosayhello a întrebat:

am piciorul in ghips,posibil maine sa mi-l scoata,si ce o sa faca, o sa imi puna un bandaj? sau nu imi pune nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NevastuicAaA a răspuns:

Deci iti mai pune un bandaj, cel putin ai scapat de mancarimi cu ghipsul.

7 răspunsuri:

Nu iti pune mai nimic, daca s-a prins bine osul ...sau ce avei tu rupt

| Itstimetosayhello explică (pentru NevastuicAaA):

Pai am entorsa de metatarsiene

Deci sa inteleg ca daca nu s-a prins imi pune, ca asa a zis bunica care a fost asistenta, ca e posibil sa imi puna si de aia intr

Ahhhh urat I don't want to see

Dar te mai doare ceva? Daca te mai doare te mai bandajeaza si probabil iti mai bune cate creme ....ai sa ai mari problema de acum!
Cunosc pe cineva care de la o entorsa simpla a avut probeleme cu picorul vreo 3 luni.

Da,ma mai doare un pic piciorul, dar doar cand il pun jos sau misc mai mult degete, ca de cand mi l-a pus in ghips nu m-a durut.E o forma usoara de entorsa, din fericire, pentru ca nici macar nu mi s-a umflat mult, dar nu puteam sa il pun jos.Tot ce sper e sa fi scapat de ghips si sa pot pune piciorul jos...

| Itstimetosayhello explică:

Dau fundyyy, nu uitatiwinking